Δήλωση Χαράς Κεφαλίδου για την ανακοίνωση των φετινών βάσεων των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Με αφορμή την ανακοίνωση των φετινών βάσεων των Πανελλαδικών Εξετάσεων η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής Δράμας και Υπεύθυνη Τομέα Παιδείας & Θρησκευμάτων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, σε όλους όσοι έδωσαν τον αγώνα των πανελλαδικών εξετάσεων.

Η σημερινή ημέρα, για κάποιους, σηματοδοτεί την αρχή της φοιτητικής  ζωής. Η εισαγωγή σας στην Ανώτατη Εκπαίδευση δεν είναι τυχαία, είναι συνυφασμένη με τη θέληση και την προσπάθεια που καταβάλατε.

Για όσους πάλι δεν τα κατάφεραν, μην απογοητευτείτε. Η ζωή προσφέρει διαφορετικούς, εξίσου ενδιαφέροντες, νέους δρόμους και ορίζοντες και πολλές εναλλακτικές δυνατότητες. Τίποτα δεν τελειώνει σήμερα, τώρα αρχίζουν όλα.

Η ζωή επιφυλάσσει ένα ξεχωριστό μέλλον για τον καθένα και την καθεμία από εσάς, γιατί ο καθένας/μία είναι ξεχωριστός/ή και μοναδικός/ή και έχει τη δική του αξία.  Συνεχίστε με θάρρος και σίγουρα θα έχετε επιτυχία σε μελλοντικές επιλογές σας.

Ο δρόμος σας δεν θα είναι πάντα εύκολος. Στο χέρι σας είναι να προχωρήσετε δυναμικά και να αγωνιστείτε για να διαμορφώσετε το μέλλον σας έτσι όπως το έχετε ονειρευτεί. Και να θυμάστε ότι σε αυτό το δρόμο δεν είστε μόνοι σας. Οι γονείς σας και η πολιτεία θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας.

Αδράξτε τις ευκαιρίες. Ένα όμορφο ταξίδι μόλις ξεκινά. Να το απολαύσετε και να το αξιοποιήσετε στο έπακρο. Καλές σπουδές!


Πηγή

Leave a Reply