Ρόδος: Έγκλημα με στραγγαλισμό ο θάνατος του 75χρονου στη Μεσαιωνική Πόλη – Βρέθηκε με δεμένα χέρια

Η έρευνα για τον δράστη του εγκλήματος εστιάζεται στο στενό συγγενικό του περιβάλλον και στον κύκλο δραστηριοτήτων του – Δεν βρέθηκαν στοιχεία διάρρηξης στο σπίτι του

Με δεμένα χέρια και στραγγαλισμένος βρέθηκε ο 75χρονος στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, η οποία επικαλείται πληροφορίες από τον ιατροδικαστή Ρόδου Παναγιώτη Κοτρέτσο.

Ο ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε από συγγενικό του πρόσωπο νεκρός στο σπίτι του την Τρίτη. Η αστυνομία τον βρήκε με δεμένα χέρια και μία θηλιά στον λαιμό.

Από την πρώτη στιγμή, η έρευνα δεν περιορίστηκε στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, καθώς οι αστυνομικοί διαπίστωσαν σαφή στοιχεία ύποπτης εγκληματικής ενέργειας. 

Η νεκροψία-νεκροτομή έγινε χθες και σύμφωνα με πληροφορίες ο ιατροδικαστής Παναγιώτης Κοτρέτσος έχει καταλήξει στην αιτία θανάτου, που είναι ο στραγγαλισμός. Χρονικά, ο θάνατος τοποθετείται την προηγούμενη ημέρα, δηγλαδή τη Δευτέρα.

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα, εστιάζοντας στο στενό συγγενικό του περιβάλλον και στον ευρύτερο κύκλο δραστηριοτήτων που είχε ο 75χρονος, καθώς δεν βρέθηκαν στοιχεία διάρρηξης του σπιτιού του.
 

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Leave a Reply