«Θέλω να φύγω», έγραφε η Καρολάιν στο ημερολόγιο της

Ρεπορτάζ Μάκης Συνοδινός

Διεκόπη για μισή ώρα η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστοπούλου, καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Σήμερα ολοκλήρωσαν τις καταθέσεις οι μάρτυρες κατηγορίας και κατόπιν ακολουθήσαν αναγνωστέα έγγραφα από την πρόεδρο μέσα σε οποία ήταν και αποσπάσματα από το ημερολόγιο της Καρολάιν.

«Σήμερα έμαθα ότι ήμουν έγκυος δεν ξέρω αν θέλω να το πω στον Μπάμπη» έγραφε, μεταξύ άλλων, η 20χρονη στο ημερολόγιο της.

«Έχω πολύ μεγάλη αγωνία γιατί έχασα πρόσφατα ένα άλλο παιδί…Το θέλω τόσο πολύ αυτό το μωρό θα έδινα και την ζωή μου γι αυτό» ήταν κάποιες από τις σκέψεις που είχε αποτυπώσει η ίδια. Μάλιστα στο άκουσμα αυτών των σημείων ο Μπάμπης δάκρυσε και του έδωσαν χαρτομάντηλο να σκουπίσει τα δάκρυά του.

Παράλληλα, η Κάρολαιν είχε σημειώσει στο ημερολόγιό της πως ο Μπάμπης λόγω της συμπεριφοράς της την ρώτησε αν θέλει η ίδια να χωρίσουν και αυτή σημείωνε ότι δεν του απάντησε ενώ ένα μήνα αφού είχε γεννηθεί το μωρό της η 20χρονη έγραφε: 
«Σήμερα το μωρό μου κλείνει ένα μήνα θέλω να φύγω άρχισα να ψάχνω σπίτια», ενώ σε άλλο σημείο η ίδια σημειώνει πως: «Τον αγαπάω αλλά δεν νιώθω την ίδια αίσθηση όπως τις αρχές».

Αύριο, συμπληρώνεται ένας χρόνος από την αποτρόπαια δολοφονία της 20χρονης κοπέλας.

Σημειώνεται πως σήμερα κατέθεσαν 3 μάρτυρες από την πολιτική αγωγή, αλλά και 2 μάρτυρες από την υπεράσπιση, ανάμεσά τους και η ψυχική σύμβουλος της Καρολάιν και μέλη της φιλοζωικής από όπου είχαν πάρει το σκυλάκι. Για τη δολοφονία του σκυλιού αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 10 ετών.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να απολογηθεί και ο κατηγορούμενος.

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Πηγή

Leave a Reply