Συνέντευξη Νίκου Ανδρουλάκη στον τηλεοπτικό σταθμό TV100 – Κίνημα Αλλαγής

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο πλαίσιο συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό TV100 σχολιάζοντας τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την συζήτηση περί συνεργασιών ανέφερε: «Εμείς σεβόμαστε το Σύνταγμα και θα κάνουμε ότι μπορούμε ώστε την πρώτη Κυριακή η χώρα να έχει σταθερότητα. Σταθερότητα όμως δεν σημαίνει στασιμότητα, αλλά η χώρα να αποκτήσει ένα σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα, το οποίο θα υπηρετήσει ένα υψηλού επιπέδου δυναμικό. Με αυτά τα χαρακτηριστικά που βάζω δεν θα δώσω κανένα σωσίβιο σε δυο πρωθυπουργούς, τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Τσίπρα, και το αποτέλεσμα της διακυβέρνησης τους το βίωσε ο ελληνικός λαός».

Για την ακρίβεια άσκησε κριτική στον Πρωθυπουργό υπογραμμίζοντας ότι «η ακρίβεια και οι ανατιμήσεις κλιμακώθηκαν λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, ξεκίνησαν όμως από τον Σεπτέμβριο και ο αρμόδιος Υπουργός τότε έβγαζε selfie στα σούπερ μάρκετ λέγοντας ότι δεν υπάρχει πρόβλημα (…)Από το Γενάρη λέω «φορολογήστε τα υπερκέρδη των μεγάλων εταιρειών ενέργειας» και ο κ.Μητσοτάκης αμφιταλαντεύεται ακόμη».

Αναφερόμενος στην αυτό-οργάνωση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής επισήμανε ότι επιδιώκει μια βαθιά δημοκρατική παράταξη, όπου τα μέλη της δεν είναι απλοί χειροκροτητές των αρχηγικών διαδικασιών. «Το όνομα μας είναι η ψυχή μας, είναι η ιστορία μας και γι’ αυτό στις 8 Μαΐου σε μια άλλη κάλπη θα επιλέξουμε το όνομα και το σύμβολο μας, που θα είναι η σημαία μας στις επόμενες εκλογές» κατέληξε.


Πηγή

Leave a Reply