Εισαγγελικές αρχές: Τα αδέλφια της Τζωρτζίνας δολοφονήθηκαν όπως η 9χρονη– Εξελίξεις πριν το Πάσχα

Την τραγική κατάληξη της 9χρονης Τζωρτζίνας, δηλαδή βασανιστικό και φρικτό θάνατο από τη μάνα τους Ρούλα Πισπιρίγκου, είχαν οι δύο αδερφούλες της Μαλένα και της Ίριδα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των εισαγγελικών αρχών τόνισε στον ΣΚΑΪ η Ιωάννα Μάνδρου.

«Εκτίμηση των εισαγγελικών αρχών είναι ότι τα παιδάκια το πιθανότερο είχαν την τύχη της Τζωρτζίνας, δηλαδή βασανιστικό και φρικτό θάνατο από τη μάνα τους» τόνισε η Ιωάννα Μάνδρου. 

Οι έρευνες έρχονται στην εισαγγελία της Αθήνας, επισπεύδονται, ενώ θα υπάρχει νέα ανάγνωση των τοξικολογικών καταθέσεων και των μαρτυρικών καταθέσεων του ιατρικού προσωπικού. Θεωρείται ότι τα υπάρχοντα στοιχεία είναι ήδη σοβαρά,  και μάλιστα υπάρχει  εκτίμηση ότι το τοπίο για τα δυο παιδάκια θα ξεκαθαρίσει πάρα πολύ σύντομα, πριν από το Πάσχα, καθώς ο δρόμος των ερευνών έχει ανοίξει μετά τη διαλεύκανση της δολοφονίας της Τζωρτζίνας. 

Οι εκτιμήσεις της ανακριτικής διαδικασίας και των εισαγγελικών αρχών είναι ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν πρόκειται να ομολογήσει το έγκλημα της, χαρακτηρίζοντάς την ως ψυχρή, απαθή, πανέξυπνη και σκληρή.  

Θέλω να μάθω από πού προμηθεύθηκε την κεταμίνη δήλωσε από πλευράς του ο σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης. 

 Στο «μικροσκόπιο» και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς 

Παράλληλα, το Τμήμα Δίωξης Εγκληματών  κατά ζωής σε συνεργασία με την αστυνομική διεύθυνση Πάτρας θα αρχίσει έρευνα για τα αιτία θανάτου της σπιτονοικοκυράς της 33χρονης. Θα ληφθέν καταθέσεις από γιατρούς και αστυνομικούς  που ασχολήθηκαν με την υπόθεση,  προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Πρόεδρος της ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρηγόρης Λέων δήλωσε πως οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας «είναι εγκληματικές ενέργειες». 

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Πηγή

Leave a Reply