Δικαίως χάνουν τον ύπνο τους όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση της Πάτρας

Στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, στην ενίσχυση της αστυνόμευσης, τις επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες περιοχές του λεκανοπεδίου και για τις ενέργειες που κάνει η Ελληνική Αστυνομία για να σταματήσει τους αυτοσχέδιους και επικίνδυνους αγώνες ταχύτητας, αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Μιλώντας στον ALPHA, o κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «όποιος ή όποιοι εμπλέκονται στην υπόθεση της Πάτρας δικαίως έχουν χάσει τον ύπνο τους».

«Η υπόθεση είναι συγκλονιστική. Δεν το χωρά ανθρώπινο μυαλό αυτό το οποίο έχει συμβεί. Είναι μια ευκαιρία μέσα από αυτή τη τραγωδία, να αναδειχτούν δύο μηνύματα τα οποία ενδιαφέρουν σίγουρα όλους τους πολίτες: Έχουμε μία αστυνομία πολύ υψηλού επιπέδου, υπάρχουν βέλτιστες πρακτικές που ακολουθούνται, υπάρχει η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών με 400 εξειδικευμένα στελέχη που ερευνούν την υπόθεση. Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι και σε αυτό το έγκλημα όπως και σε σειρά άλλων το τελευταίο διάστημα, τους τελευταίους μήνες θα μάθουμε όλη την αλήθεια και όποιος ή όποιοι είναι ένοχοι για οποιαδήποτε δολοφονική πράξη θα συρθούν στη δικαιοσύνη. Υπάρχουν σοβαρά στοιχεία. Η έρευνα είναι πολυσύνθετη, είναι εξονυχιστική και δεν πρέπει κανείς να αμφιβάλλει ότι θα είναι απολύτως αποτελεσματική. Όποιος οι οποίοι εμπλέκονται θεωρώ ότι δικαίως έχουν χάσει τον ύπνο τους. Υπό τη προϋπόθεση βέβαια ότι έχουν στοιχειώδη συνείδηση για ότι έχει συμβεί. Ας κρατήσουμε κάτι που είμαι βέβαιος ότι θα μείνει, οι πολίτες να εμπιστεύονται την αστυνομία, να εμπιστεύονται τις κρατικές αρχές και όλοι να γνωρίζουν κάτι, κάνεις δεν γλυτώνει από το νόμο. Είμαστε αποφασισμένοι γι αυτό το μήνυμα το κάνουμε πράξη σε όλα τα μέτωπα, όπως και σ’ αυτήν τη δύσκολη και τραγική υπόθεση», ανέφερε.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Πηγή

Leave a Reply