Πρωτοσέλιδο στη Hurryiet ο χαλβάς της Εμινέ που έφτιαξε ο Πετρετζίκης στον ΣΚΑΪ

Δεν πέρασε απαρατήρητο από τον τουρκικό Τύπο το «challenge» του γνωστού σεφ Άκη Πετρετζίκη που μαγείρεψε για τον ΣΚΑΪ τον χαλβά της Εμινέ Ερντογάν και το περίφημο γαλακτομπούρεκο της Μαρίκας Μητσοτάκη.

Έκπληκτοι οι παρουσιαστές της εκπομπής «Σήμερα» Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, είδαν τα πρόσωπά τους να φιγουράρουν στο πρωτοσέλιδο της τουρκικής εφημερίδας Hurryiet, που παρουσίασε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης.

Δεν έλειψαν και τα πειράγματα στη Μαρία Αναστασοπούλου, καθώς το στιγμιότυπο που έχει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα, είναι κυριολεκτικά με τη μπουκιά στο στόμα.

Δείτε το πρωτοσέλιδο

Το πρωτοσέλιδο σχολίασε χαριτολογώντας και ο διεθνολόγος και βουλευτής της ΝΔ, Άγγελος Συρίγος.

Δείτε τι είπε ο κ. Συρίγος:

Όλα ξεκίνησαν μετά την πρόκληση που δέχθηκε ο γνωστός σεφ από τη Μαρία Αναστασοπούλου και το Δημήτρη Οικονόμου να φτιάξει τα δύο γλυκά για να τα συγκρίνει. Έγινε μάλιστα και «παρέμβαση» εκ μέρους της τουρκικής Προεδρίας για να βγει ο χαλβάς ίδιος με της πρώτης κυρίας της Τουρκίας, καθώς από τη συνταγή που κυκλοφόρησε στον τουρκικό Τύπο, έλειπε κάποιο σημαντικό υλικό.  

Ο Άκης Πετρετζίκης ακολούθησε κατά γράμμα τη συνταγή και έστειλε τους περίφημους χαλβάδες και γαλακτομπούρεκα χθες στο στούντιο του ΣΚΑΪ.
 

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Πηγή

Leave a Reply