Κοπή πίτας του Τομέα Περιβάλλοντος ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής – Κίνημα Αλλαγής

Ανακοίνωση Τομέα Περιβάλλοντος ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

Στο υπεραιωνόβιο ελαιόδεντρο ηλικίας 1500 ετών που βρίσκεται στην πλατεία Μεγάλης του Γένους Σχολής (πλατεία Δρομέα) της Αθήνας, έκοψε την ετήσια πίτα του ο Τομέας Περιβάλλοντος Κίνημα Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ.

Ο συμβολισμός του τόπου της εκδήλωσης ήταν διττός και είχε σκοπό να προβάλλει τόσο τη διαχρονική απαίτηση της φύσης για επιβίωση σε εποχές Κλιματικής κρίσης όσο και την πανανθρώπινη ανάγκη για ειρήνη που είναι ιδιαίτερα επίκαιρη στις μέρες μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος Γιώργος Π. Αποστολόπουλος και ο Αναπληρωτής Κώστας Δοντάς, η Βουλευτίνα και Κοινοβουλευτική Τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας Τόνια Αντωνίου, ο εκπρόσωπος του Γιώργου Αρβανιτίδη Βουλευτή και Κοινοβουλευτικού Τομεάρχη Περιβάλλοντος-Ενέργειας Βασίλης Μπόκος, ο Γραμματέας και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Αθήνας, εκπρόσωποι φορέων της Κοινωνίας των Πολιτών και πλήθος κόσμου.

Το Κίνημα Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ με συνεχείς δράσεις εντείνει την προσπάθεια ευαισθητοποίησης σε θέματα που αφορούν τη φύση και την προστασία της. Η ποιότητα της ζωής μας θα αναβαθμιστεί πραγματικά όταν όλοι συνειδητοποιήσουμε την ανεκτίμητη αξία του Περιβάλλοντος που είναι το “κοινό μας σπίτι”.


Πηγή

Leave a Reply