Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στη Βαρβάκειο αγορά – Κίνημα Αλλαγής

Κλιμάκιο αποτελούμενο από την γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας, τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους, τον εκπρόσωπο τύπου,  βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής βρέθηκε σήμερα στην Βαρβάκειο αγορά. Συνομίλησε με καταναλωτές και εμπόρους και μοίρασε φυλλάδια με τις προτάσεις του κόμματος για την λήψη άμεσων μέτρων που θα ανακουφίσουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς από το ράλι ανατιμήσεων στην ενέργεια, στα καύσιμα και σε καταναλωτικά προϊόντα.

Στη δράση μετείχαν οι: Ε. Λιακούλη, Κ. Σκανδαλίδης, Ν. Γιαννακοπούλου, Α. Ιλχαν, Π. Γερουλάνος, Δ. Μάντζος, Θ. Γλαβίνας, Δ. Οικονόμου και Γ. Αποστολοπουλος.

Αμέσως μετά ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Σκανδαλίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σήμερα παγκόσμια Ημέρα του Καταναλωτή, μέρα κατά της ακρίβειας είμαστε εδώ, όλοι εμείς από το ΠΑΣΟΚ, από το Κίνημα Αλλαγής να διατυπώσουμε τις θέσεις μας. Να μοιράσουμε τα φυλλάδιά μας. Να ξέρει ο κόσμος ότι εμείς προτείναμε πάρα πολλά πράγματα για τα ευάλωτα στρώματα του πληθυσμού και για τον κατώτατο μισθό και για τη μείωση του φόρου κατανάλωσης και για τη μείωση του ΦΠΑ και για τα κόκκινα δάνεια και για τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και για όλα όσα σήμερα καθιστούν δύσκολη τη ζωή τους. Εμείς δώσαμε τις θέσεις μας και παλεύουμε με τις προτάσεις μας να ανακουφίσουμε τη ζωή τους. Είναι συμβολική μέρα, είναι συμβολική κίνηση, όλοι εμείς που είμαστε εδώ δίνουμε αυτή τη μάχη για να μεγαλώσει το κίνημα κατά της ακρίβειας και να καταφέρει η χώρα να βγει από αυτή τη φοβερή κρίση. 


Πηγή

Leave a Reply