Δράση ενημέρωσης κατά της ακρίβειας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου

Συνεχίστηκαν και αυτό το Σάββατο 12/03 οι περιοδείες κλιμακίων με Βουλευτές & στελέχη του Κινήματος Αλλαγής σε όλη την Ελλάδα για την παρουσίαση των προτάσεων μας για την αντιμετώπιση της ακρίβειας. 

Συγκεκριμένα, κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής αποτελούμενο από στελέχη της διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής Ν. Ηρακλείου και του Δικτύου Νεολαίας Κρήτης, με επικεφαλής τον Βουλευτή Ν. Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής Βασίλη Κεγκέρογλου και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέα Σπυρόπουλο, συζήτησαν με τους πολίτες στις τοπικές αγορές του Ηρακλείου. Μοίρασαν φυλλάδια και επικοινώνησαν τις θέσεις του κόμματος για την θωράκιση των οικογενειακών προϋπολογισμών από την ακρίβεια και την εκτόξευση του ενεργειακού κόστους.

Στη συνάντηση, που ακολούθησε στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου η οποία οργανώθηκε από τη Ν.Ε. Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής, οι εκπρόσωποι των κοινωνικών φορέων (συνδικάτα εργαζομένων, σωματεία επαγγελματιών, σύλλογοι εμπόρων, ενώσεις βιοτεχνών, επιμελητήρια) υπογράμμισαν το κύμα ανατιμήσεων στις πρώτες ύλες και την ενέργεια,  γεγονός που φέρνει πολλές επιχειρήσεις σε αδυναμία να τιμολογήσουν με βιώσιμο τρόπο τα προϊόντα τους συσσωρεύοντας νέα χρέη. 


Πηγή

Leave a Reply