Δήλωση Χρήστου Γκόκα για τη σημερινή επικοινωνιακή φιέστα του κ. Μητσοτάκη για το δρόμο Πάτρα-Πύργος

Η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά από τρία χρόνια στο τιμόνι της χώρας, πανηγυρίζουν, για την έναρξη των εργασιών κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου Πάτρα-Πύργος, ενός τόσο σημαντικού έργου και για την ευρύτερη περιοχή.

Τίποτα όμως δεν μπορεί να κρύψει τις μεγάλες ευθύνες τόσο της προηγούμενης Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της σημερινής της Νέας Δημοκρατίας, για ένα έργο που θα παραδοθεί, εφόσον εξελιχθούν όλα ομαλά, με δέκα χρόνια καθυστέρηση στους πολίτες, και ενώ δυστυχώς θρηνούμε συνέχεια απώλειες ανθρώπινων ζωών.

Η σημαντική εξοικονόμηση πόρων που αναφέρθηκε, από την Κυβέρνηση, σημαίνει απλά τη μεταφορά του κόστους στους πολίτες, με τα ακριβά διόδια που θα πληρώνουν, αφού το έργο δεν εκτελείται ως Δημόσιο.

Όσον αφορά στις δηλώσεις που έγιναν σήμερα, για το Τμήμα Πύργος-Ολυμπία, δεν υπάρχει κανένα χρονοδιάγραμμα υλοποίησής του και κάθε άλλο παρά ξεκάθαρο είναι ότι θα συνεχισθεί ως αυτοκινητόδρομος.

Τέλος δεν υπάρχει καμία αναφορά και προφανώς κανένας προγραμματισμός για το Τμήμα μέχρι την Τσακώνα, και τη διασύνδεση των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων της Πελοποννήσου, όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί και προβλεπόταν.


Πηγή

Leave a Reply