Χιονοπτώσεις, παγετός και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες

Με χιονοπτώσεις, παγετό και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ο καιρός μέχρι και την Τετάρτη 23-03-2022

 

Θα διατηρηθεί ο πολύ κρύος καιρός με ενισχυμένους ανέμους στο Αιγαίο μέχρι και την Τετάρτη 23-03-2022. Επιδείνωση με ένταση των χιονοπτώσεων στην ανατολική χώρα την Τρίτη 22-03-2022 στα ορεινά – ημιορεινά καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στα ηπειρωτικά

 

 

Δείτε την πρόγνωση του καιρού για την περιοχή σας – θερμοκρασία, άνεμος, υγρασία και όλα τα στοιχεία

Βρείτε παρακάτω την περιοχή που σας ενδιαφέρει και πατήστε τον αντίστοιχο σύνδεσμο (link)

 

Δείτε την πρόγνωση του καιρού ακριβώς για την περιοχή σας

 

Αναλυτικά:

Επιδείνωση του καιρού με πολύ κρύο, ενισχυμένους ανέμους στο Αιγαίο και ένταση των χιονοπτώσεων στην ανατολική χώρα  στα ορεινά – ημιορεινά καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στα ηπειρωτικά

 

 

 

 

Συγκεκριμένα:

 

Την Τρίτη 22-03-2022 οι χιονοπτώσεις βαθμιαία θα ενταθούν από τις προμεσημβρινές ώρες στη Στερεά, την Εύβοια, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική Μακεδονία (κυρίως τη Χαλκιδική), καθώς επίσης στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη, την ανατολική Πελοπόννησο και την Κρήτη, σε ορεινές – ημιορεινές περιοχές, πιθανόν όμως και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Από το μεσημέρι μέχρι και τις βραδινές ώρες θα εκδηλωθούν παράλληλα και τοπικά ισχυρές βροχές στα παραθαλάσσια των παραπάνω περιοχών, καθώς επίσης στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.

Την Τετάρτη 23-03-2022 οι χιονοπτώσεις θα περιοριστούν στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Κρήτη, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (emy.gr) και του Εθνικού Αστεροσκοπείου (https://meteo.gr/)

 

Σχετικά: Ηλεκτρονικά η χορήγηση στους πολίτες πιστοποιητικών καιρού της ΕΜΥ

 

 


Πηγή

Leave a Reply