Σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη βία στον αθλητισμό τη Δευτέρα

Σύσκεψη για τη βία υπό τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, στις 9.30 το πρωί, στο Μέγαρο Μαξίμου, με την κυβέρνηση να επιδιώκει να εστιάσει στην αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

Η δολοφονία του 19χρονου φιλάθλου του Άρη, Αλκιβιάδη Καμπανού, στη Θεσσαλονίκη έχει κινητοποιήσει τις αρχές και την κυβέρνηση τις τελευταίες ημέρες.

Το “παρών” στη σύσκεψη θα δώσουν οι συναρμόδιοι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. 

“Τώρα κρινόμαστε όλοι για την αποφασιστικότητα να βάλουμε τέλος στο χουλιγκανισμό και την εγκληματικότητα μέσα και έξω από τα γήπεδα. Η Ελληνική Αστυνομία εντείνει κάθε μέρα πλέον τους ελέγχους κλείνει τους παράνομους συνδέσμους φιλάθλων” δήλωσε το Σάββατο στον ΣΚΑΪ ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, στο περιθώριο των ερευνών των αρχών για την δολοφονία του Άλκη, επισημαίνοντας πως στόχος είναι να γυρίσουν στα γήπεδα οι φίλαθλοι, οι οικογένειες τα νέα παιδιά χωρίς φόβο.

Δείτε τις ειδήσεις

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Πηγή

Leave a Reply