Δεν θέλω καμία επικοινωνία με τους δολοφόνους –Τους παραδίδω στη δικαιοσύνη

Η μητέρα του αδικοχαμένου Άλκη, Μελίνα μίλησε για την μεγάλη απώλεια που βιώνει ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θέλει καμία επικοινωνία με τους δολοφόνους του παιδιού της και τους παραδίδει στην ελληνική δικαιοσύνη.

Όπως είπε στον Alpha: «Είναι πάρα πολλά τα ερωτήματα που με βασανίζουν αυτές τις μέρες, το μυαλό αδειάζει, ξαναγεμίζει». Σημείωσε πως η υπόθεση αυτή θα πρέπει «να μας προβληματίσει όλους, όλοι να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι».

«Αφορά εμάς τους ίδιους, ας μην τα περιμένουμε όλα από το κράτος. Να αρχίσουμε από τους εαυτούς μας και οι φορείς ας πράξουν ανάλογα» είπε ακόμα.

Η κα Μελίνα δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός πως η πλευρά των κατηγορούμενων προσπαθεί να προσεγγίσει την οικογένεια με γράμματα και συγγνώμες.

«Επειδή πάει να στηθεί ένα επικοινωνιακό παιχνίδι με την άλλη πλευρά. Θέλω να περάσω ένα μήνυμα: Δεν επιθυμώ καμία επικοινωνία με την απέναντι πλευρά. Δεν θέλω να περάσω σε μία αντιπαράθεση, να ανταλλάξουμε λόγια, μηνύματα» δήλωσε και ξεκαθάρισε πως παραδίδει τους υπεύθυνους στη δικαιοσύνη.

Ακόμα, αναφέρθηκε και στην άμεση αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ. στη δολοφονία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Όπως είπε: «Ξεπέρασε τον εαυτό της. Έκανε τα αδύνατα δυνατά ακόμα και στην προσέγγιση σε εμάς, τις οικογένειες, να στείλει άμεσα ψυχολόγο». «Μας έδωσε ένα μήνυμα ότι μπορούμε να νιώσουμε ασφαλείς».

«Όλη αυτή η δύναμη, την πραότητα, την αγάπη, που νιώθω, είναι ο Άλκης», τόνισε και επεσήμανε πως πλέον «μέσα μου δεν βγαίνει η Μελίνα, βγαίνει ο Άλκης. Αυτός με καθοδηγεί από εδώ και πέρα».

Η ίδια, ευχαρίστησε τον κόσμο για την «τεράστια αγάπη» που λαμβάνει. «Δέχομαι πολλά μηνύματα, αλλά είναι αδύνατον τώρα να απαντήσω, να με συγχωρήσουν» κατέληξε.

Πηγή: thestival

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Πηγή

Leave a Reply