«Τα Ραντεβού μου» η νέα ψηφιακή πλατφόρμα της ΑΑΔΕ

«Τα Ραντεβού μου» η νέα ψηφιακή πλατφόρμα της ΑΑΔΕ

Ηλεκτρονικά ραντεβού των πολιτών με τις ΔΟΥ για τις υποθέσεις τους

 

«Τα Ραντεβού μου» σε όλες τις ΔΟΥ της χώρας

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ενημερώνει ότι, από την Πέμπτη, 20.01.2022 επεκτείνει τη λειτουργία της πλατφόρμας «Τα Ραντεβού μου» στο σύνολο των ΔΟΥ της επικράτειας μέσω της ψηφιακής πύλης myAADE (myaade.gov.gr)

«Τα Ραντεβού μου» είναι η νέα ψηφιακή πλατφόρμα ΑΑΔΕ που λειτουργεί στο myaade και μέσω της οποίας οι φορολογούμενοι και οι εκπρόσωποί τους έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίζουν ψηφιακά τα ραντεβού για τις υποθέσεις, που τους αφορούν, σε ημέρα και ώρα, όπου είναι διαθέσιμη η σχετική Υπηρεσία.

 

Πώς «κλείνεις Ραντεβού»

Μέσω ενός εύχρηστου ψηφιακού περιβάλλοντος, οι πολίτες, αφού ταυτοποιηθούν μέσω των κωδικών τους στο TAXISnet, έχουν πλέον την δυνατότητα να

– επιλέξουν την Υπηρεσία της ΑΑΔΕ που θέλουν να επισκεφθούν,

– επιλέξουν τη διαδικασία για την οποία επιθυμούν ραντεβού μέσα από Θεματικές Ομάδες,

– ενημερωθούν για τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν,

– επιλέξουν την ημέρα και ώρα του ραντεβού τους και να παρακολουθούν το ιστορικό των επισκέψεών τους.

 

Σε κάθε βήμα της διαδικασίας παρέχεται ενημέρωση για τις όποιες αλλαγές (π.χ. ολοκλήρωση, ακύρωση ή επαναπρογραμματισμός ραντεβού), μέσω e-mail ή/και SMS, στα στοιχεία, που δηλώνονται κατά την καταχώρηση του ραντεβού.

 

 

«Τα Ραντεβού μου» σε όλες τις ΔΟΥ της χώρας

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ενημερώνει ότι, από την Πέμπτη, 20.01.2022 επεκτείνει τη λειτουργία της πλατφόρμας «Τα Ραντεβού μου» στο σύνολο των ΔΟΥ της επικράτειας μέσω της ψηφιακής πύλης myAADE (myaade.gov.gr).

Στην πλατφόρμα «Τα Ραντεβού μου» οι φορολογούμενοι και οι εκπρόσωποί τους έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίζουν ψηφιακά τα ραντεβού για τις υποθέσεις, που τους αφορούν, σε ημέρα και ώρα, όπου είναι διαθέσιμη η σχετική Υπηρεσία.

Σε κάθε βήμα της διαδικασίας προγραμματισμού παρέχεται στον χρήστη ενημέρωση για τις όποιες αλλαγές (π.χ. ολοκλήρωση, ακύρωση ή επαναπρογραμματισμός ραντεβού), μέσω e-mail ή/και SMS, στα στοιχεία, που δηλώνει κατά την καταχώρηση του ραντεβού.

 

 


Πηγή

Leave a Reply