Νέα αήθης επίθεση Πολάκη κατά…πάντων

Στο μοτίβο της απρέπειας και των αήθων επιθέσεων επιμένει ο Παύλος Πολάκης εκτοξεύοντας νέα ανοίκεια βέλη κατά των πολιτικών του αντιπάλων αλλά και των ΜΜΕ. 

Σε ανάρτησή του στο facebook προκειμένου να…ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας της μητέρας του γράφει:

«Προς όλα τα ακροδεξιά τρολ που ξαμόλησε ο “λαδέμπορας” και η Ομάδα Αλήθειας της ΝΔ για να μαζέψουν τη ζημιά που έπαθαν με αυτά που συνέβησαν στο νοσοκομείο Ρέθυμνου  και τα οποία τόλμησαν  να μου κάνουν μαθήματα Ιατρικής θα πω μια κουβέντα μόνο: 
ΟΥΣΤ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ, μια δική μου μέρα στην Ιατρική  η ζωή σας όλη!»

Την ανοχή του Αλέξη Τσίπρα απέναντι στην δημόσια εκφορά του πρώην υπουργού του, επέκρινε ο  Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα». 

«Άμα φύγει ο βόθρος μολύνει και το καθαρό νερό. Αυτός έχει αφήσει τη μάνα του να μην κάνει την τρίτη δόση και βρίζει εμάς. Δεν μπορείς να είσαι αρχηγός ενός κόμματος και να επιτρέψεις ένας βουλευτής σου να έχει αυτή τη δημόσια φρασεολογία. Όταν υβριζόμαστε κατ’ αυτόν τον σκαιότατο τρόπο με όρους χαμαιτυπείου πρέπει κάποια στιγμή να απαντούμε κιόλας», σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Την ίδια στιγμή άλλα με όρους που συνάδουν με την πολιτική ευπρέπεια οξύνεται η σύγκρουση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για την πανδημία με φόντο την πρόσφατη απόφαση για τη νέα, μειωμένη διατίμηση των μοριακών τεστ. 

«Θέλω να ακούσω εάν η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι να μειωθεί το πλαφόν γιατί ισοδυναμεί με το να κλείσουν τα μικρά εργαστήρια  και να ζήσουν μόνο οι μεγάλες αλυσίδες», επισήμανε ο Άδωνις Γεωργιάδης.  

Εν τω μεταξύ αδειάζει η άμμος στην κλεψύδρα για να οριστικοποιηθεί η σύνδεση της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών με την παραμονή στο ΕΣΥ με κοντινότερους στη διακεκαυμένη ζώνη τους υγειονομικούς που έχουν τεθεί σε αναστολή. 

«Εάν κλειδώσει αυτό που σας λέω  και αποφασιστεί,  προφανώς όποιος δεν εμβολιάζεται,  δεν θα μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του στο εθνικό σύστημα υγείας», τόνισε ο κ. Πλεύρης μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1. 

Ταυτόχρονα η κυβέρνηση εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για να διευρύνει την περιμέτρο της υποχρεωτικότητας κι σε άλλες πληθυσμιακές ομάδες με κριτήριο την ηλικία. 
 
«Παρακολουθώντας και σταθμίζοντας τα δεδομένα και της δυναμικής της πανδημίας, αλλά και ταυτόχρονα  των ποσοστών της εμβολιαστικής κάλυψης,  ότι απαιτηθεί και χρειαστεί,
να το κάνουμε θα το κάνουμε», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου στο MEGA. 

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Πηγή

Leave a Reply