Επίσκεψη Νίκου Ανδρουλάκη στο Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες «Ερμής»

Το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Ερμής» στο Ελληνικό, επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. 

Ο κ. Ανδρουλάκης άκουσε τα κάλαντα από τα κάλαντα από τα παιδιά της δομής και τους μοίρασε δώρα. Συνομίλησε με τους γονείς των παιδιών και ξεναγήθηκε στην έκθεση ζωγραφικής των παιδιών αλλά και το εορταστικό Bazaar. Συνομίλησε με τους εργαζόμενους στο Σωματείο «Ερμής», αλλά και με τους γονείς των παιδιών και συζήτησε μαζί τους τα θέματα που απασχολούν τη δομή ΑμΕΑ και την ουσιαστική στήριξη που πρέπει να παρέχει η πολιτεία. Ενημερώθηκε ακόμη για τη μετεγκατάσταση της δομής σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις το 2023 στην Αργυρούπολη, την προσπάθεια του φορέα για την δημιουργία Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, αλλά και για το Ειδικό πιλοτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για την παραμονή σε ξενώνα κοντά στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις του «Ερμής».

Τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ  και του Κινήματος Αλλαγής συνόδεψε η Β’ Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος και μέλος του Τομέα Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Νάντια Γιαννακοπούλου, καθώς και ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ και του European Disability Forum, Γιάννης Βαρδακαστάνης.


Πηγή

Leave a Reply