Πολυτεχνείο 2021. Ποιοι σταθμοί του ΜΕΤΡΟ θα είναι κλειστοί

Πολυτεχνείο 2021. Ποιοι σταθμοί του ΜΕΤΡΟ θα είναι κλειστοί

την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021, ημέρα εορτασμού του Πολυτεχνείου

 

Ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ αναφέρει ότι με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021, ημέρα εορτασμού του Πολυτεχνείου, ο σταθμός του Μετρό «Μέγαρο Μουσικής» θα κλείσει από ώρα 15:00 και οι σταθμοί Μετρό «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός» από ώρα 16:30.

Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς αυτούς χωρίς στάση

 

 

Λεωφορεία – Τρόλεϊ

Ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε πως σε ισχύ βρίσκονται οι εξής τροποποιήσεις δρομολογίων γραμμών Λεωφορείων και Τρόλεϊ που διέρχονται από την περιοχή του Πολυτεχνείου:

Οι γραμμές που διέρχονται από την Πατησίων προς Ομόνοια τροποποιούνται μέσω Πατησίων – Ιουλιανού – Αριστοτέλους – Χαλκοκονδύλη
Οι γραμμές Τρόλεϊ 2, 3, 4, 5, 11, 15 στην κατεύθυνση προς Πατήσια ακολουθούν προσωρινή διαδρομή μέσω 3ης Σεπτεμβρίου – Μάρνη.
Τα οχήματα της λεωφορειακής γραμμής 224 δεν διέρχονται από την οδό Σόλωνος. Προσωρινή διαδρομή μέσω Πανεπιστημίου.
Τα οχήματα της λεωφορειακής γραμμής Α7 δεν διέρχονται από την αφετηρία (Στουρνάρη). Προσωρινή διαδρομή μέσω Ιουλιανού – Αριστοτέλους – Χαλκοκονδύλη – Κάνιγγος.
Τα οχήματα της λεωφορειακής γραμμής 046 δεν διέρχονται από την αφετηρία (Μουσείο). Προσωρινή διαδρομή μέσω Βραϊλα – Λ. Αλεξάνδρας – Μουστοξύδη.
Τα οχήματα της λεωφορειακής γραμμή Γ12 δεν διέρχονται από την οδό Πατησίων (Πολυτεχνείο). Προσωρινή διαδρομή Λιοσίων – Χαλκοκονδύλη – 3ης Σεπτεμβρίου – Στουρνάρη


Πηγή

Leave a Reply