Χρόνια πολλά στην Πολεμική Αεροπορία – Τιμή στα αθάνατα ελληνικά φτερά

Ανακοίνωση του Τομέα Άμυνας του Κινήματος Αλλαγής

Χρόνια πολλά στην Πολεμική Αεροπορία – Τιμή στα αθάνατα ελληνικά φτερά

Χρόνια πολλά στην Πολεμική Αεροπορία – Τιμή στους αθάνατους αεροπόρους μας

Σήμερα, 8 Νοεμβρίου, η εκκλησία μας γιορτάζει τη σύναξη των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, και όλων των αγγελικών δυνάμεων.

Γιορτάζει κι η Πολεμική μας Αεροπορίας τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ, τιμώντας παράλληλα τους αεροπόρους μας, οι οποίοι σαν άλλοι φύλακες άγγελοι διαφυλάττουν την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας.

Η Πολεμική Αεροπορία μας, με τον άρτιο επαγγελματισμό και το απαράμιλλο θάρρος των αεροπόρων μας, αποτελώντας τη σπονδυλική στήλη της αμυντικής θωράκισης της χώρας και ταυτόχρονα την αιχμή του δόρατος της μαχητικής ικανότητας των Ενόπλων Δυνάμεων, αντιμετωπίζει καθημερινά με αποτελεσματικότητα την Τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, επιδεικνύοντας σε όλους το μεγαλείο της.

Εμείς, στο Κίνημα Αλλαγής, αναγνωρίζοντας το διαχρονικό έργο και την ιστορική προσφορά της Πολεμικής Αεροπορίας στη χώρα, εκφράζουμε τον θαυμασμό μας για τα ελληνικά φτερά που καθημερινά δίνουν μάχες στον αέρα, υπερασπίζοντας με γενναιότητα τα εθνικά μας συμφέροντα. Ευχαριστούμε το προσωπικό της, άνδρες και γυναίκες, για την προσπάθεια που καταβάλλουν, εκτελώντας στο έπακρο το καθήκον του, ώστε η Πολεμική μας Αεροπορία να βρίσκεται σήμερα σε εξαιρετικό επίπεδο επιχειρησιακής ισχύος, προσφέροντας παράλληλα μεγάλο κοινωνικό έργο, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω της οικονομικής στενότητας.

Αποτίουμε παράλληλα και φόρο τιμής σε όλους διαχρονικά τους Αεροπόρους που θυσιάστηκαν στον βωμό του καθήκοντος στον πόλεμο και στην ειρήνη.

Θα είμαστε κοντά σας, αρωγοί σε κάθε σας πρόβλημα!

Καλές πτήσεις και καλές προσγειώσεις.


Πηγή

Leave a Reply