ΔΑΚΕ: Το πρωί μαθήτρια, το βράδυ…Σ(Φ)ΥΡΙΖΑ

Πρωτοκλασσάτος Δακίτης συνδικαλιστής έδινε “σήμα” σε νεοδημοκράτες συνέδρους να ψηφίσουν ψηφοδέλτια συνδικαλιστικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ

 

Μια περίεργη πληροφορία έφτασε στο kentroaristera.gr από αγανακτισμένο νεοδημοκράτη, οργανωμένο δεκαετίες στη ΝΔ και μέλος μεγάλης συνδικαλιστικής οργάνωσης της Αργολικής γής. Η πληροφορία έχει να κάνει με τη στάση κορυφαίου στελέχους της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα, δηλαδή της συνδικαλιστικής παράταξης του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο φαίνεται να έδωσε “γραμμή” σε ΔΑΚΙΤΕΣ συνέδρους σωματείων που είναι μέλη της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της συνδικαλιστικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο συνέδριο που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο. Και λέμε ότι “επρόκειτο” να γίνει, καθώς όπως πληροφορηθήκαμε αυτό το εκλογικό συνέδριο ακυρώθηκε με δικαστική απόφαση που εκδόθηκε χθες το απόγευμα. Ο συγκεκριμένος κορυφαίος ΔΑΚΙΤΗΣ συνδικαλιστής είχε και στο παρελθόν προκαλέσει αναστάτωση στο εσωτερικό της ΝΔ, αφού είχε προκαλέσει με δηλώσεις του τη διαγραφή του από το κόμμα, καθώς είχε χαρακτηρίσει την ιδεολογία Σαμαρά ως “κακέκτυπο γεννόσημο της ιδεολογίας της ΝΔ”. Αντίστοιχες δηλώσεις είχε κάνει και το 2018, όπου και πάλι είχε διαγραφεί από τη ΝΔ με εντολή Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το kentroaristera.gr επικοινώνησε με έμπειρο στέλεχος της ΝΔ και ζήτησε την άποψή του, το οποίο αρνήθηκε να σχολιάσει δημοσίως τις ενέργειες του Αρχισυνδικαλιστή της ΔΑΚΕ, απαντώντας μας με σκωπτικό ύφος ότι: “Τον εν λόγω κύριο τον ξέρουμε στη ΝΔ. Το πρωί είναι μαθήτρια και το βράδυ….”. Συνεχίζοντας το έμπειρο στέλεχος, το οποίο αναγνωρίζεται από πολλούς μέσα στη ΝΔ ως πρόσωπο άρρηκτα διασυνδεδεμένο με το Πρωθυπουργικό περιβάλλον, μας είπε: “Πέρα από γραφικός, η μέχρι σήμερα στάση του μόνο τυχοδιωκτική μπορεί να χαρακτηριστεί. Μια ομάδα συμφερόντων είναι που ουδεμία σχέση έχει με τη ΝΔ. Και ομιλώ για την ηγετική ομάδα που έχει φτιάξει ο κύριος αυτός. Δεν αναφέρομαι στον απλό και γνήσιο νεοδημοκράτη συνδικαλιστή. Εδώ το 2015 κάποιοι ανεκδιήγητοι της ΔΑΚΕ έπαιρναν τηλέφωνα νεοδημοκράτες και τους έλεγαν να ψηφίσουν Σ(Φ)ΥΡΙΖΑ. Τι συζητάμε τώρα;”.

Leave a Reply