Παύλος Χρηστίδης: «Οι επαγγελματίες της εστίασης και της ψυχαγωγίας φορτώνονται το βάρος της κυβερνητικής αποτυχίας»

Σημεία συνέντευξης Παύλου Χρηστίδη, Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής

▪ Στην πανδημία η κυβέρνηση πήγε από το ένα άκρο, όπου ήμασταν απολύτως περιορισμένοι, στο άλλο, όπου ο καθένας μπορούσε να κυκλοφορήσει με συστάσεις μάσκας η τεστ. Σηματοδότησε, έτσι την χαλάρωση, όπως ακριβώς έκανε και το προηγούμενο καλοκαίρι από την Σαντορίνη. Σήμερα τρέχει ξανά πίσω από το 4ο κύμα που φτάνει πιο σύντομα και από τον πιο απαισιόδοξο επιστήμονα. 

▪ Η  ιδέα της Φώφης Γεννηματά για την καμπάνια συμβάλλει στην ανάγκη των πολιτών για μια συλλογική δράση, πέρα και πάνω από κόμματα. Πιστεύουμε στον εμβολιασμό γιατί νοιαζόμαστε για τους διπλανούς μας. Η καμπάνια μας θα έχει και φυσική παρουσία σε πολυσύχναστα μέρη που θα ενημερώνουμε για τα οφέλη του εμβολιασμού.

▪ Οι επαγγελματίες της εστίασης και της ψυχαγωγίας φορτώνονται όλο το βάρος της κυβερνητικής αποτυχίας. Ενάμισι χρόνο αντιμετωπίζονται ως το μαύρο πρόβατο, την ώρα που η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για τα ΜΜΜ και τους χώρους εργασίας, άργησε τα μαζικά τεστ και έχασε την ιχνηλάτηση. Οι δε δημόσιες τοποθετήσεις μελών της επιτροπής για τις υπουργικές παρεμβάσεις χρήζουν απαντήσεων και όχι πέταγμα της μπάλας στην εξέδρα.


Πηγή

Leave a Reply