Φορολοταρία αποδείξεων ΑΑΔΕ. Η κλήρωση Ιουλίου 2021 έγινε

Φορολοταρία αποδείξεων ΑΑΔΕ. Η κλήρωση Ιουλίου 2021 έγινε

Κλήρωση Ιουλίου 2021 φορολοταρία ή λοταρία αποδείξεων με κάρτες

 

Η κλήρωση Ιουλίου 2021 για τις αποδείξεις με κάρτες (φορολοταρία ή λοταρία αποδείξεων) για τις συναλλαγές του προηγούμενου μήνα έγινε! Πως μπορώ να δω τους λαχνούς μου και αν κέρδισαν 1000 ευρώ

 

Την  29 Ιουλίου 2021 διενεργήθηκε από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) η κλήρωση Ιουλίου 2021 για τις αποδείξεις με κάρτες (φορολοταρία ή λοταρία αποδείξεων)

Από την κλήρωση αναδείχθηκαν 1.000 τυχεροί που ο καθένας θα λάβει από 1.000 ευρώ

 

 

Πριν από τη διενέργεια των κληρώσεων αναρτώνται σε εφαρμογή στο διαδικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ (aade.gr) το πλήθος των λαχνών που αντιστοιχούν σε κάθε φορολογούμενο.

Η πρόσβαση επιτυγχάνεται με τους κωδικούς του TaxisNet που διαθέτουν οι χρήστες για όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ

Όσοι κληρωθούν θα πρέπει να δηλώσουν τραπεζικό λογαριασμό μέσω της εφαρμογής του Taxis, ώστε να τους καταβληθεί το ποσό.

 

Πως μπορώ να δω τους λαχνούς μου και αν κέρδισαν 1000 ευρώ στις κληρώσεις για τις αποδείξεις (φορολοταρία ή λοταρία αποδείξεων)

 

Υπενθυμίζεται ότι τα χρηματικά έπαθλα του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Το πρόγραμμα Δημοσίων Κληρώσεων είναι ένα πρόγραμμα του υπουργείου Οικονομικών που διενεργείται με τη συνεργασία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων με στόχο την επιβράβευση των πολιτών και την ενίσχυση των κινήτρων για τη χρήση του ηλεκτρονικού χρήματος που με τη σειρά του συμβάλλει στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής

Πως γίνονται οι κληρώσεις για τις αποδείξεις και πόσοι κερδίζουν 1000 ευρώ

Η κλήρωση του Ιουλίου 2021 αφορά τις δαπάνες του Ιουνίου 2021

Λοταρία αποδείξεων. Αλλαγές στους λαχνούς και τους τυχερούς

 

 


Πηγή

Leave a Reply