Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ν.Δ. είναι αυτοί που έχασαν στον αθλητισμό

Ανακοίνωση του Τομέα Αθλητισμού του Κινήματος Αλλαγής

Η κομματικοποίηση στον Αθλητισμό δεν πέρασε, παρόλες τις παρεμβάσεις του Πρωθυπουργού!

Παρά τις μεθοδεύσεις, την ενεργοποίηση όλου του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ, Βουλευτών, Περιφερειαρχών, Δημάρχων, Στελεχών, ταξιμάτων και δώρων, αλλά και του Γραφείου του Πρωθυπουργού, τα Σωματεία άντεξαν και ψήφισαν υπέρ της αυτονομίας του Αθλητικού Κινήματος.

Σε προηγούμενες ανακοινώσεις του Τομέα Αθλητισμού του Κινήματος Αλλαγής καταγγείλαμε την σκόπιμη, επαναλαμβανόμενη κατάθεση φωτογραφικών νομοσχεδίων και τροπολογιών στη Βουλή των Ελλήνων, με στόχο αρχικά τον εκλογικό αποκλεισμό των μη αρεστών και στη συνέχεια την «κατάληψη» των Αθλητικών Ομοσπονδιών από τη ΝΔ και επιχειρηματικά συμφέροντα.

Μαζί με την Κοινοβουλευτική Ομάδα, τον Γραμματέα της Βασίλη Κεγκέρογλου, τους Κοινοβουλευτικούς Εκπροσώπους, τους Βουλευτές μας αποκαλύψαμε τις αφόρητες και εκβιαστικές παρεμβάσεις σε Σωματεία και τους Εθελοντές ανθρώπους του Αθλητισμού.

Είχαμε τονίσει επίσης ότι, ο Υφυπουργός δεν γνωρίζει το χώρο του Αθλητισμού και ότι θα χάσει παντού. Τι κατάφερε; Να γίνει ο μεγαλύτερος LOSER-ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ, στις εκλογικές διαδικασίες και όλα αυτά με τη στήριξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Ελληνικός Αθλητισμός κινδυνεύει να διαλυθεί και γι’ αυτό Υπεύθυνος είναι ο Λευτέρης Αυγενάκης και με αυτόν τον τίτλο θα καταγραφεί στην Ιστορία, παρόλο που δεν θα υπάρχει στο Πολιτικό προσκήνιο πλέον.

Το ΠΑΣΟΚ στήριξε τον Ελληνικό Αθλητισμό και τον βοήθησε να ανθίσει! Το Κίνημα Αλλαγής συνεχίζει να στηρίζει το Αθλητικό Κίνημα, τα Σωματεία, τους Αθλητές/τριες και τις Οικογένειές τους, τους Προπονητές, τους Εργαζόμενους και θα είναι πάντα δίπλα τους.


Πηγή

Leave a Reply