Γιώργος Μουλκιώτης: «Το δήθεν επιτελικό κράτος των “αρίστων” του Μητσοτάκη μπάζει από παντού»

Δήλωση Γιώργου Μουλκιώτη, υπεύθυνου ΚΤΕ Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του Κινήματος Αλλαγής

Οι εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν απάτη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε βάρος του Δημοσίου, μέσω του προγράμματος «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» αποδεικνύουν τα «έργα και ημέρες» του «επιτελικού κράτους».

Η Κυβέρνηση ούτε θέλει ούτε μπορεί να προστατέψει τον κόσμο της εργασίας και το δημόσιο συμφέρον. Με τις νέες συγκεκριμένες τηλεοπτικές αποκαλύψεις, αποδεικνύεται ότι φίλα προσκείμενος στην κυβερνητική παράταξη «δημοσιογράφος» εισέπραξε παρανόμως 200.000 €.

Την ίδια  ώρα χιλιάδες εργαζόμενοι αναγκάζονται να ζουν με 534 ευρώ το μήνα και άλλοι να παραμένουν απλήρωτοι ενώ πολλές επιχειρήσεις και εργαζόμενοι αποκλείονται από το «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ».

Η Κυβέρνηση  έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες.

Αντί να υιοθετήσει την προοδευτική, κοστολογημένη και βιώσιμη πρόταση του Κινήματος Αλλαγής για την επιδότηση της εργασίας, εφάρμοσε το διάτρητο –όπως αποδεικνύεται- και αποτυχημένο πρόγραμμα «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ».

Ιδού τα «έργα και  οι ημέρες» του Επιτελικού Κράτους.

Ιδού τα αποτελέσματα της έπαρσης των «αρίστων».

Η Κυβέρνηση οφείλει ΑΜΕΣΑ, χωρίς υπεκφυγές, μισόλογα ή διαρροές, να αφήσει τα επικοινωνιακά παιχνίδια και να δώσει στο φως όλα τα στοιχεία, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες της για τις σοβαρές παραλείψεις και τους ακατανόητους χειρισμούς, που προσβάλλουν την ελληνική κοινωνία, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους της χώρας.  Όλα στο φως!


Πηγή

Leave a Reply