Μέτρα στήριξης και τον Απρίλιο – «Παράθυρο» διεύρυνσης κριτηρίων voucher laptop

Θα συνεχιστούν και τον Απρίλιο τα μέτρα στήριξης της οικονομίας, όπως προανήγγειλαν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης και ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης.

Ο κ. Σκυλακάκης, δήλωσε στο Mega ότι στόχος της κυβέρνησης είναι στο νέο πακέτο στήριξης να περιλαμβάνονται και στοχευμένα μέτρα που θα αφορούν τις τουριστικές επιχειρήσεις και την εστίαση. Οι αναστολές συμβάσεων θα υπάρξουν και τον Απρίλιο ενώ τις επόμενες ημέρες θα διευκρινιστούν σειρά ζητημάτων, μεταξύ των οποίων και η μείωση των ενοικίων.

Αντίστοιχη τοποθέτηση και από τον κ. Χατζηδάκη που μιλώντας στον ίδιο σταθμό διαβεβαίωσε ότι κανένας εργαζόμενος δεν πρόκειται να μείνει ακάλυπτος, καθώς η στήριξή τους θα συνεχιστεί και τον Απρίλιο.

Ειδικότερα ανέφερε ότι θα συνεχιστούν τα προγράμματα των αναστολών συμβάσεων εργασίας και το πρόγραμμα «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» και οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διερεύνησης των κριτηρίων για τα voucher των 200 ευρώ για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού από μαθητές και φοιτητές, λέγοντας ότι γίνεται σχετική συζήτηση μεταξύ των συναρμόδιων υπουργείων.

Πηγή: skai.gr


Πηγή

Leave a Reply