Για διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης στην Αττική κατηγορούνται δύο άντρες οι οποίοι συνελήφθησαν

Δύο άνδρες, ηλικίας 24 και 49 ετών, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Συγκατηγορούμενο στην ίδια υπόθεση, είναι και ένα ακόμη άτομο που αναζητείται.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από διερεύνηση πληροφοριών σχετικά με την διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης από τα συγκεκριμένα άτομα, εντοπίστηκαν και πιστοποιήθηκε η εγκληματική δράση τους. Ειδικότερα, συνελήφθησαν, στην Κυψέλη, τη στιγμή που ο 24χρονος προμήθευε τον 49χρονο και ένα ακόμη άτομο, που επέβαιναν σε ταξί, με τρεις συσκευασίες οι οποίες περιείχαν μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης.

Ακολούθησαν αστυνομικές έρευνες σε δύο οικίες, ενώ συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 2.655 γραμμάρια κοκαΐνης, 840 γραμ. κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, 103 γραμ. κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), 19 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης, 4 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 2 τρίφτες, πιστόλι, καθώς και το ποσό των 4.070 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή

Leave a Reply