Γιώργος Αρβανιτίδης: «Άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων ηλεκτροδότησης και σοβαρός προγραμματισμός για την επόμενη ημέρα»

Σε επικοινωνία που είχε ο αρμόδιος τομεάρχης ενέργειας και περιβάλλοντος του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αρβανιτίδης με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κ. Σκρέκα ενημερώθηκε για την προσπάθειες που καταβάλουν τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και του ΑΔΜΗΕ για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης αρκετών περιοχών που έχουν μείνει χωρίς ρεύμα εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής τόνισε την ανάγκη της άμεσης αντιμετώπισης του προβλήματος, ιδιαίτερα στις περιοχές που οι διακοπές ηλεκτροδότησης διαρκούν.

Το Κίνημα Αλλαγής έχει εδώ και χρόνια τονίζει την ανάγκη να δοθεί έμφαση στον εκσυγχρονισμό των δικτύων και την ασφάλεια τροφοδοσίας όλης της χώρας. Αποδεικνύεται ότι η συντήρηση των δικτύων τα τελευταία χρόνια είχε εγκαταλειφθεί, όπως έχουμε επανειλημμένα επισημάνει.

Χρειάζεται ένας σοβαρός προγραμματισμός για την επόμενη ημέρα ώστε οι πολίτες να μην βρίσκονται αντιμέτωποι με ολοένα συχνότερες διακοπές ρεύματος.

Φθάνει πια …


Πηγή

Leave a Reply