Βόμβα Καραγεωργόπουλου για προσλήψεις ημετέρων σε Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων

Βόμβα έριξε μέσα από το λογαριασμό του στα social media ο γνωστός Πατρινός συνδικαλιστής της ΓΣΕΕ κ. Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, ο οποίος απεκάλυψε σχέσεις διαπλοκής μεταξύ μεγαλοσυνδικαλιστή και εργοδοτικού φορέα. Σύμφωνα με τον κ. Καραγεωργόπουλο, Διαχειριστική Εταιρεία Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προσέλαβε την επίσης συνδικαλίστρια κόρη του καταγγελλόμενου “ταξικού” όπως αναφέρει συνδικαλιστή. Μάλιστα ο Καραγεωργόπουλος στο αποκαλυπτικό σχόλιό τυ που ανέβασε στο προφίλ του στο facebook προκαλεί τον συγκεκριμένο συνδικαλιστή, που ως όλα δείχνουν ανήκει μάλλον σε αριστερή παράταξη, να παραιτηθεί ή να βγει να τον διαψεύσει, αν έχει “μπέσα” όπως τονίζει ο συνδικαλιστής της ΓΣΕΕ.

Εφόσον επιβεβαιωθεί η καταγγελία του κ. Καραγεωργόπουλου, τότε βρισκόμαστε ενώπιον τεραστίου ηθικού σκανδάλου στους κόλπους του συνδικαλιστικού κινήματος, όχι διότι τα παιδιά των συνδικαλιστών δεν δικαιούνται να εργάζονται, αλλά διότι η πρόσληψη μιας ενεργής συνδικαλίστριας και δη αριστερής παράταξης σε δομή συλλογικού οργάνου εργοδοτών, που υποτίθεται ότι μαζί με τον πατέρα της -και ενεργό συνδικαλιστή- κατακεραυνώνουν τους εργοδότες καπιταλιστές και κεφαλαιοκράτες, όπως και να το κάνουμε συνιστά πρόκληση. Αν δε πίσω από αυτή την ούτως ή άλλως αντιδεοντολογική πρόσληψη αποδειχθούν και όλα τα υπόλοιπα που καταγγέλλονται από τον κ. Καραγεωργόπουλο, ότι δηλαδή αποσιωπήθηκαν από την συγκεκριμένη παράταξη και από σωματείο της δύναμής της περιστατικά ξυλοδαρμού εργαζόμενης σε επιχείρηση της περιοχής μας και συνθήκες εντατικοποίησης της παραβατικότητας εντός του ίδιου εργοστασίου, τότε βρισκόμαστε ενώπιον μιας υπόθεσης απόλυτου εκμαυλισμού συνδικαλιστών και συνδικάτων.

Διαβάστε παρακάτω το σχόλιο του κ. Καραγεωργόπουλο στο προφίλ του στο facebook: 

“Για να μην νομίζουν κάποιοι ότι τρώμε κουτόχορτο, τους λέω ξεκάθαρα ότι εδώ και αρκετό καιρό έχει περιέλθει σε γνώση μου ότι στη Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων μεγάλης εργοδοτικής οργάνωσης, προσελήφθη εκλεγμένη συνδικαλίστρια (η οποία δεν ήταν άνεργη), τέκνο ενεργού, μεγάλου και τρανού «ταξικού» συνδικαλιστή, που υποτίθεται ότι αντιπαλεύει τα εργοδοτικά συμφέροντα στην περιοχή (εδώ βάζουμε τη γαργαλιέρα στο 9…).
Και για να μην βιαστεί κανείς να στάξει χολή και να με πει προκατειλημμένο, προτρέχω και καταθέτω την άποψη μου ότι η εργασία του καθενός είναι ιερή. Το ίδιο και τα παιδιά του. Όμως όταν τα ίδια πρόσωπα χυδαιολόγησαν, έπιασαν στο στόμα παιδιά και συκοφάντησαν οικογένειες των αντιπάλων τους, και δημιούργησαν πλείστα προβλήματα σε αυτές, εεε δεν μπορούμε να κάνουνε ότι όλα είναι καλά. Όταν μας «ξεβάπτισαν» αδίκως ως εργοδοτικούς και εργοδότες, όταν σε ΓΣ Εργατικού Κέντρου ο εν λόγω συνδικαλιστής μου φώναζε από κάτω το όνομα του προέδρου της εργοδοτικής οργάνωσης, ρωτώντας ειρωνικά: «Καραγεωργόπουλε ο «τάδε» τι κάνει, είναι καλά;», εεε τότε δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε ότι βρέχει. Όταν η κόρη του η…συνδικαλίστρια…πρωτοστατούσε σε έκτροπα στο συγκεκριμένο Εργατικό Κέντρο και έβριζε χυδαία την απερχόμενη πρόεδρο, εεε δεν μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε ως το… «παιδί του συνδικαλιστή». Είναι συνδικαλίστρια, έγινε τιμητής των άλλων και ως τέτοια θα την αντιμετωπίσουμε.
Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά και παρασκήνιο πίσω από την υπόθεση αυτή.
Αλήθεια, με εκείνη την υπόθεση που ψυθίριζαν κάποιοι, ότι υπήρξε ξυλοδαρμός διοικητικής υπαλλήλου σε εργοστάσιο της περιοχής μας από τον εργοδότη, υπόθεση που λένε ότι «χειρίστηκε» αποκλειστικά η παράταξη του μεγαλοσυνδικαλιστή των ταξικών δυνάμεων, τι έγινε βρε παιδιά;
Με τις υπερβάλλουσες υπερωρίες, τα εξαντλητικά ωράρια εργασίας, την εργασία με κλειδωμένες πόρτες, υποθέσεις που λένε ότι «χειρίστηκε» αποκλειστικά η παράταξη και σωματείο προσκείμενο στην παράταξη του μεγαλοσυνδικαλιστή των ταξικών δυνάμεων, τι έγινε βρε παιδιά;
Μήπως όλα αυτά μετετράπησαν σε ξεπούλημα εργασιακών δικαιωμάτων και προσλήψεις ημετέρων στον φορέα μιας εργοδοτικής οργάνωσης, ο όποιος είναι τοις πάσι γνωστό ότι προσλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο με κριτήριο…τα «δικά τους παιδιά»;
Μένω σε αυτά. Αν έχει μπέσα ο τύπος αυτός, να παραιτηθεί. Αν τον αδικώ να βγει και να με αντιμετωπίσει στα ίσια. Διαφορετικά θα έχουμε συνέχεια διότι επιτέλους πρέπει να καθαρίσουμε τον «Κόπρο του Αυγεία» μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα.
Υ.Γ. Με την Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων δεν θα ασχοληθώ εγώ. Ήδη τα παρατράγουδα και τα ευτράπελα είναι τόσα πολλά. Ας ασχοληθούν τα μέλη τους. Ξέρω πολλά, αλλά δεν έχω κανένα έννομο συμφέρον και δεν με νοιάζει κιόλας”.

Leave a Reply