Παύλος Χρηστίδης: «Η Ν.Δ. έφτιαξε ένα νομοσχέδιο-τροπολογία»

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για όσα έγιναν στη Βουλή σήμερα, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, δήλωσε:

Ομνύει η κυβέρνηση στην καλή νομοθέτηση, αντιγράφει αυτολεξεί σχεδόν τον νόμο του ΠΑΣΟΚ για την καλή νομοθέτηση στον νόμο για το επιτελικό κράτος, φτιάχνει περισπούδαστα εγχειρίδια…

Αλλά στην πράξη αποδεικνύεται χειρότερη και από τους χειρότερους. Κατέθεσε χτες κοντά στα μεσάνυχτα νομοσχέδιο «κουρελού» με 160 άρθρα το οποίο θα συζητηθεί σήμερα, σε λίγες ώρες στη Βουλή.

Τα προηγούμενα χρόνια κατηγορούσαμε τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί στις γιορτές φόρτωνε τα νομοσχέδια με τροπολογίες. Οι τροπολογίες αυτές ήταν τα «δωράκια» σε ημέτερους, διευθετήσεις πελατειακές που «έπρεπε» να γίνουν πριν αλλάξει ο χρόνος και μικροεκδουλεύσεις τις οποίες φορτώνονταν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ωσάν να ήταν αγιοβασίληδες στο σάκο τους και πήγαιναν και τις μοίραζαν στις περιφέρειές τους στις γιορτές.

Η ΝΔ σήμερα, άλλαξε level: Αντί να φορτώσει τροπολογίες ένα νομοσχέδιο – κάτι που είναι ήδη κατακριτέο – έφτιαξε ένα νομοσχέδιο-τροπολογία, το οποίο καλεί τους βουλευτές να συζητήσουν σε λίγες ώρες από την κατάθεσή του. Ούτε τα προσχήματα!


Πηγή