Να φροντίσει άμεσα η Κυβέρνηση για την ασφαλή μετακίνηση των νεοσύλλεκτων της ΕΣΣΟ Νοεμβρίου στις ακριτικές στρατιωτικές μονάδες

Ανακοίνωση Τομέα Άμυνας του Κινήματος Αλλαγής

Να φροντίσει άμεσα η Κυβέρνηση για την ασφαλή μετακίνηση των νεοσύλλεκτων της ΕΣΣΟ Νοεμβρίου στις Ακριτικές Στρατιωτικές Μονάδες

Από τις 9 έως 16 Νοεμβρίου θα λάβει χώρα η μετακίνηση χιλιάδων νεοσυλλέκτων της ΕΣΣΟ Νοεμβρίου, σε διάφορες Στρατιωτικές Μονάδες της περιοχής του Έβρου.

Λόγω των εξαγγελθέντων μέτρων, υφίσταται απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό, μείωση των δρομολογίων του ΚΤΕΛ, που σε συνδυασμό με την κατάργηση της σιδηροδρομικής συγκοινωνίας, η μετακίνηση των νεοσυλλέκτων καθίσταται προβληματική.

Το αρμόδιο υπουργείο, Εθνικής Άμυνας, προς το παρόν δεν έχει λάβει μέριμνα για την μεθόδευση της μετακίνησης των νεοσυλλέκτων, ώστε οι νέοι της χώρας μας που θα υπηρετήσουν την πατρίδας τους να τύχουν ειδικής φροντίδας για να φτάσουν οργανωμένα και υγιή στις Μονάδες τους.

Το Κίνημα Αλλαγής ανησυχεί για το θέμα και, ζητά από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να λάβει μέριμνα άμεσα για την επίλυση του θέματος, δεδομένου ότι τα χρονικά περιθώρια είναι εξαιρετικά περιορισμένα.

Θωμάς Χατζηαθανασίου
Γραμματέας Τομέα Άμυνας


Πηγή