Η κατάσταση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι τραγική και απαράδεκτη!

Ανακοίνωση του Τομέα Μεταφορών και Επικοινωνιών του Κινήματος Αλλαγής 

Ενώ φουντώνει το δεύτερο κύμα της πανδημίας, ο συνωστισμός στα Μ.Μ.Μ. είναι απαράδεκτος και υγειονομικά επικίνδυνος. 

Είχαμε εκφράσει τις σοβαρές ανησυχίες μας στον αρμόδιο Υπουργό, να ληφθούν άμεσα μέτρα. Αντ’ αυτού η προσπάθεια του Υπουργείου περιορίζεται στη σπασμωδική χρήση των ΚΤΕΛ.

Η ολιγωρία του αρμόδιου Υπουργείου με ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας, χωρίς στρατηγικό σχεδιασμό και επίσπευση διαδικασιών συντήρησης του υπάρχοντος εξοπλισμού, αγορά νέου και προσλήψεις προσωπικού, οδήγησαν στο σημερινό αδιέξοδο.

Τι άλλο πρέπει να συμβεί κύριε Υπουργέ από τη σημερινή εικόνα για να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να προχωρήσετε σε αποφάσεις και έργα;

Όπως έχουμε επανειλημμένα τονίσει κανένας χρόνος δεν υπάρχει, οι συμπολίτες μας είναι εκτεθειμένοι στον κίνδυνο της πανδημίας και οφείλετε άμεσα να προχωρήσετε στις λύσεις που προτείνουμε.

Όσο για το χθεσινό σόου του Αρμόδιου Τομεάρχη του Σύριζα, που ως κυβέρνηση δεν πήρε κανένα μέτρο ενίσχυσης των Μ.Μ.Μ. παρατώντας τα στην τύχη τους και απαξιώνοντας τα, μια λέξη υπάρχει: ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

Κύριε Υπουργέ, η τραγική κατάσταση που βιώνουν οι συμπολίτες μας δεν μπορεί να καλυφθεί με επικοινωνιακή διαχείριση. Πάρτε μέτρα άμεσα.


Πηγή