Μητσοτάκης για συναντήσεις Τσίπρα -Γεννηματά: Γόνιμος διάλογος παρά επιμέρους διαφορές

Για γόνιμο διάλογο παρά τις επιμέρούς διαφορές κάνει λόγο το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, μετα την ολοκλήρωση των συναντήσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλέξη Τσίπρα και την Φώφη Γεννηματά. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο γόνιμος διάλογος και η συνεννόηση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων αποτελούν σταθερή επιδίωξη του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού: 

«O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα διαδοχικές συναντήσεις στο γραφείο του στη Βουλή με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, Αλέξη Τσίπρα, και την Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε τους δύο πολιτικούς αρχηγούς για τα αποτελέσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και για τις εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα και ζήτησε τις προτάσεις τους.

Ο γόνιμος διάλογος και η συνεννόηση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων αποτελούν σταθερή επιδίωξη του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης. Το κλίμα αυτό, παρά τις επιμέρους διαφορές, αποτυπώθηκε και στις ουσιαστικές συζητήσεις που έγιναν στη διάρκεια των συναντήσεων.

O Πρωθυπουργός θα συνεχίσει τις συναντήσεις του το απόγευμα με τον Πρόεδρο του κόμματος Ελληνική Λύση, Κυριάκο Βελόπουλο, και τον Γραμματέα του κόμματος ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.

Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, Δημήτρη Κουτσούμπα, θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 09:30.»

Πηγή: skai.gr


Πηγή