Κοζάνη-Επίθεση τσεκούρι: Κρίσιμη κατάσταση άνδρα υπαλλήλου-Διασωληνώθηκε γυναίκα

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, κι η γυναίκα εργαζόμενη στην ΔΟΥ Κοζάνης (ηλικίας περίπου 55 ετών), που δέχτηκε επίθεση με τσεκούρι, η οποία όπως προαναφέρθηκε έχει σοβαρό τραύμα στη μύτη και στο μάτι, διασωληνώθηκε πριν από λίγη ώρα. Φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κι η κατάστασή της επίσης κρίνεται σοβαρή.

Παράλληλα, σοβαρή είναι και η κατάσταση του άντρα υπαλλήλου (ηλικίας 50- 55 ετών) στο Τμήμα Εισοδήματος της ΔΟΥ Κοζάνης. Διασωληνώθηκε κι η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, αφού το τραύμα στο κεφάλι είναι αρκετά “βαρύ”. Την ίδια στιγμή η μία από τις άλλες δύο εργαζόμενες που τραυματίστηκε από την επίθεση, ηλικίας περίπου 47 ετών, φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι.

Υπάρχει και μία ακόμη εργαζόμενη τραυματίας (πολύ ελαφρά), ευτυχώς η κατάσταση της φαίνεται ότι δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι στην ΔΟΥ Κοζάνης όταν ο δράστης μπήκε μέσα με τσεκούρι και κάτω απο άγνωστες μέχρι στιγμές συνθήκες τραυμάτισε  τρία άτομα υπαλλήλους της ΔΟΥ. H τέταρτη υπάλληλος στην προσπάθεια της να αποφύγει τα χτυπήματα του δράστη, έπεσε πανικόβλητη στις σκάλες και τραυματίστηκε στο πόδι. 

Οι υπόλοιποι υπάλληλοι κατάφεραν και τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβε η αστυνομία. 

Πηγή: Kozan.gr


Πηγή