Συλλαλητήριο των εργατών της ΛΑΡΚΟ στο Σύνταγμα

λαρκο

Με κεντρικό σύνθημα «ο νόμος της κυβέρνησης να καταργηθεί, ο ορυκτός μας πλούτος δεν θα ξεπουληθεί» διαδηλώνουν στο Σύνταγμα οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ μαζί με τα Συνδικάτα και τους φορείς που βρίσκονται στο πλευρό τους, δίνοντας αποφασιστική απάντηση στο σχέδιο διάλυσης της επιχείρησης που προωθεί η κυβέρνηση.

Εργάτες από τις εγκαταστάσεις της ΛΑΡΚΟ με τα πανό των Σωματείων τους, με τις οικογένειες τους, δίνουν για άλλη μια φορά, αγωνιστική απάντηση, ενωμένοι, κόντρα στα καλέσματα συμβιβασμού και τις προσπάθειες διάσπασης από την πλευρά της κυβέρνησης και των επιτελείων της.

Μαζί τους διαδηλώνουν ΕΚ, Σωματεία, φορείς, εργαζόμενοι και κάτοικοι από όλη τη Στερεά που γνωρίζουν πολύ καλά πως ο αγώνας αυτός είναι δικός τους. Ακυρώνοντας την ενορχηστρωμένη συκοφαντική επιχείρηση από την κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της.

Από τα μεγάφωνα της συγκέντρωσης χαιρετίζουν τα Σωματεία και τους φορείς Αττικής που τους συμπαραστέκονται στον δίκαιο αγώνα τους.

Το συλλαλητήριο κορυφώθηκε με συναυλία από τον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο και τους: Νατάσσα Μποφίλιου, Σταυρούλα Μανωλοπούλου, Κώστα Τριανταφυλλίδη, Δημήτρη Κανέλλο.

EUROKINISSI

EUROKINISSI

EUROKINISSI


Πηγή