Παύλος Χρηστίδης: «Οι αποκαλύψεις αναδεικνύουν τις παρακρατικές, βαθιά καθεστωτικές και επικίνδυνες για τους θεσμούς πρακτικές της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ»

Σημεία συνέντευξης Εκπροσώπου Τύπου Κινήματος Αλλαγής, Παύλου Χρηστίδη, στα «Παραπολιτικά FM» και στο δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο.

Για λειτουργία θεσμών

Η δικαιοσύνη πρέπει να κάνει αμερόληπτη τη δουλειά της χωρίς να υπάρχουν παρεμβάσεις άλλου τύπου και να προχωρήσει στην πλήρη απόδοση ευθυνών. Εδώ  όμως σύμφωνα με τις αποκαλύψεις φαίνεται ότι οι Έλληνες πολίτες πλήρωσαν πολύ ακριβά τις επιλογές μίας φαμίλιας. Αναδεικνύεται περίτρανα μία παραθεσμική, βαθιά καθεστωτική και επικίνδυνη για τους θεσμούς πρακτική και λογική, την οποία χρησιμοποίησε η κυβέρνηση Σύριζα.

 Το ζήτημα είναι ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ τα γνώριζε κάτι το οποίο φαίνεται από την προχτεσινή του ανακοίνωση. Το μείζον ερώτημα  είναι γιατί ο κος Τσίπρας συνέχιζε να συγκυβερνά με τον κο Καμμένο όλο το επόμενο διάστημα ενώ φαίνεται να γνώριζε.

Για όσα προκύπτουν στην προανακριτική.

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η συζήτηση για τη NOVARTIS,  είχαμε πει ότι υπάρχει ένα παραδικαστικό, του οποίου αυτή τη στιγμή βλέπουμε μόνο την κορυφή του παγόβουνου. Υπάρχει πολύ μεγάλη ουσία κάτω από την επιφάνεια και όσο συνεχίζεται η συζήτηση της επιτροπής τόσο θα προκύπτουν μια σειρά ζητημάτων τα οποία θα τα αντιμετωπίσει η Δικαιοσύνη.


Πηγή