Παύλος Χρηστίδης: «Oι αήθεις επιθέσεις δεν αγγίζουν την Ευαγγελία Λιακούλη»

Δήλωση Παύλου Χρηστίδη, Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Ευαγγελία Λιακούλη, από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά.

Το Κίνημα Αλλαγής, δίνει μάχη εδώ και χρόνια, μέσα κι έξω από την Βουλή, για την υπόθεση της απαράδεκτης υποθήκευσης της δημόσιας περιουσίας στο ελεγχόμενο από την τρόικα υπερταμείο για 100 χρόνια, με απόφαση της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και με νόμο που αυτή θέσπισε. Πρόσφατα μάλιστα συζητήθηκε στη Βουλή και επερώτηση μας με τεκμηριωμένα στοιχεία ,που αποκάλυπταν αυτό το μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο.

Με πρόσφατη απόφασή του το ΣτΕ, ακύρωσε αυτή την απόφαση ως παράνομη και άνοιξε το δρόμο στην επαναφορά όλων των υποθηκευμένων δημοσίων ακινήτων της χώρας στον ελληνικό λαό. Δικαιώνοντας τον αγώνα του Κινήματος Αλλαγής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους κυβερνητικούς συνεταίρους του, των ΑΝΕΛ, δεν δίστασαν να εκχωρήσουν την δημόσια περιουσία, υποθηκεύοντας ακόμη και τα πιο εμβληματικά μνημεία του πολιτισμού και της ιστορίας μας.

Δυστυχώς, αντί να σιωπήσει, κάνοντας αυτοκριτική και δείχνοντας αίσθημα πολιτικής ευθύνης, ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω πρόθυμων στελεχών του, επιτίθεται και μάλιστα με επανάληψη των γνωστών καταδικασμένων πρακτικών που οδήγησαν στην αποδοκιμασία του από τον ελληνικό λαό.

Στη Λάρισα ζήσαμε μια τέτοια επίθεση στο πρόσωπο της βουλευτή μας κ. Ευαγγελίας Λιακούλη, επειδή πήρε την πρωτοβουλία να θέσει το θέμα των ακινήτων της Λάρισας στην Κυβέρνηση με σχετική ερώτησή της.

Δέχθηκε μια απαράδεκτη προσωπική επίθεση από μια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, με φρασεολογία που δεν έχει καμία σχέση με πολιτικό ήθος, που εκθέτει ανεπανόρθωτα την ίδια την επιτιθέμενη, αφού χρησιμοποιεί προφανή ψέματα. 

Εμείς, στο Κίνημα Αλλαγής είμαστε περήφανοι για την βουλευτή μας, για την κοινωνική της πορεία και την προσφορά της στα κοινά και στον εθελοντισμό, με διακρίσεις που η κοινωνία της Λάρισας έχει πολλαπλώς αναγνωρίσει. Οι αήθεις επιθέσεις δεν την αγγίζουν.

Η δική μας απάντηση είναι η συνέχιση της δουλειάς μας, με μεγαλύτερη ένταση σε όλα τα μέτωπα και, προφανώς, στο μείζον θέμα της προστασίας της δημόσιας περιουσίας.


Πηγή