Τηλε-Συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής.

Τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας δεδομένης της πανδημίας του κορονοϊού, το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής συνεδριάζει-digital.

Όπως έχουμε πει στο “Τhe Socialist” εδώ και μια εβδομάδα, το Π.Σ του Κινήματος Αλλαγής, αναμενόταν να συνεδριάσει την Τετάρτη 22 του μήνα. Με κεντρικό άξονα το σχέδιο “Η Ελλάδα και η Ευρώπη μετά την κρίση”, τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου θα συζητήσουν επι του σχεδιασμού του κόμματος σε ό,τι αφορά το κεντρικό θέμα και βεβαίως θα γίνει αναφορά και συναφή θέματα που απασχόλησαν το Κίνημα Αλλαγής όπως η στάση των ΜΜΕ, η απουσία των πρωτοβουλιών και των θέσεων του κόμματος απο τα ΜΜΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα γίνει καμία αναφορά σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο προκήρυξης πρόωρων εκλογών αφού όπως έχουν τοποθετηθεί υψηλόβαθμα στελέχη μα και η ίδια η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, “τέτοιες συζητήσεις είναι τυχοδιωκτικές και εκτός τόπου και χρόνου”.

Το Κίνημα Αλλαγής άλλωστε έχει δηλώσει ανα πάσα στιγμή και ώρα έτοιμο να παρουσιάσει έργο και πράξεις ουσίας ακόμα και στην περίπτωση που κάποιοι εκμεταλλευτούν με τον χειρότερο τρόπο την περίσταση και προκηρύξουν εκλογές…

Την Πέμπτη 23/04 στην προσύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, θα συμμετάσχει την Πέμπτη στην συνεδρίαση της προσυνόδου του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού και Δημοκρατικού κόμματος μέσω Skype. Κεντρικός άξονας της συνεδρίασης είναι η οικονομική υποστήριξη των υπο κρίση χωρών της Ε.Ε .


Πηγή