“Δήμητρα Λιανη Παπανδρέου: Η πρώτη Κυρία της χώρας που στάθηκε Κυρια απέναντι στο όνομα του Ανδρέα..”

Γράφει ο “Σαλβαδόρ”

Η πρόσφατη ανάρτηση στα Social Media της Δήμητρας Λιανης Παπανδρέου, σε σχέση με την ανθρωπιστική κρίση του Κορωνοϊού στην χώρα μας απέδειξε το στοιχείο και την πεποίθηση ότι όταν μια γυναίκα της προσωπικότητας της Δήμητρας Παπανδρέου έχει περάσει από ένα τόσο σημαντικό άτυπο καθήκον όπως αυτό της πρώτης κυρίας της χώρας και μάλιστα δίπλα σε έναν ηγέτη, τέτοιου βεληνεκους όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου σημαίνει πως έχεις αντιληφθεί το διαχρονικό βάρος ευθύνης απέναντι σε αυτόν τον λαό, όχι μόνο σε επικοινωνιακο πεδίο αλλά κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τις ιδέες και τα διδάγματα του κοινωνικού σοσιαλισμού που μπορεί να σε έχει διαποτισει η σχέση, η συμβίωση και ο γάμος με έναν πολιτικό άνδρα σαν τον Ανδρέα Παπανδρέου και μάλιστα σε τόσο κομβικες στιγμές για την χώρα.
Δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι και σήμερα σε όποια αναφορά και αν γίνεται στο πρόσωπο του Ανδρέα και την άμεση ανταπόκριση από το περιβάλλον του, το μόνο πρόσωπο που ξέρει τόσα πολλά για αυτόν και συνεχίζει να τιμά και να υποστηρίζει τις εμπειρίες του, τις θέσεις του αλλά και την οριστική του δικαίωση πάνω σε κρίσιμα για τον τόπο ζητήματα.

Γράφει στην ανάρτησή της:

«Ελληνικέ λαέ υπομονή και κουράγιο, στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι αναπολούμε τον Ανδρέα Παπανδρέου που τόσο στο διεθνή χώρο όσο και στο εσωτερικό θα πετύχαινε θετικές αποφάσεις για το έθνος και το λαό. Τώρα αποδείχθηκε πόσο δίκιο είχα στο βιβλίο μου «Η Οργή του Ανδρέα» για τον ρόλο του Γιώργου Παπανδρέου που ζητά να γίνει η παγκόσμια δικτατορική διακυβέρνηση. Διαβάστε το τώρα που είστε σπίτι! Καλή λευτεριά».

Η Δήμητρα Λιανη Παπανδρέου συνεχίζει να μας θυμίζει μέχρι σήμερα τα όσα πίστευε και έπραττε ο Ανδρέας Παπανδρέου ακόμα και στην προσωπική κ’ ιδιωτική του ζωή. Όσο και αν την σατυριζουν, όσο και αν στέκονται με σκωπτικό ύφος και τρόπο απέναντι στις απόψεις της και τα γραφομενα της,η ίδια μας στέλνει μέχρι σήμερα το πιο αξιοπρεπές μήνυμα που δεν μένει στο στείρο χτες αλλά γίνεται επίκαιρη κριτική για την Ελλάδα του σήμερα…


Πηγή