Π.Κόνσουλας: “Είναι στο χέρι μας να μην γίνουμε Ιταλία ή Ισπανία, έχουμε ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ!”

Στις 22 Ιανουαρίου 2020-ακριβώς πριν δυο μήνες-ο κύριος Σωτήρης Τσιόδρας είχε δώσει μια συνέντευξη στο www.iatronet.gr όπου σε ένα σημείο μεταξύ άλλων, είχε πει τα εξής:«Από τη μέχρι τώρα εικόνα, προκύπτει πως πρόκειται για έναν κοροναϊό, ο οποίος μεταδίδεται δύσκολα από άνθρωπο σε άνθρωπο» σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας!!!

Συμπέρασμα:Η Παγκόσμια Επιστημονική Κοινότητα αιφνιδιάστηκε πλήρως, για αυτό και 2 μήνες μετά ζούμε όλοι ένα Παγκόσμιο Πόλεμο με ένα «αόρατο εχθρό»!

Ο Θεός να βάλει το χέρι του να μη γίνουμε τις επόμενες μέρες Ιταλία, ούτε καν Ισπανία, Γαλλία ή Μεγάλη Βρεττανία!

Εξαρτάται από εμάς και την συμπεριφορά μας, την ατομική μας ευθύνη και ακόμη την συλλογική μας συνείδηση, προς τους συμπολίτες μας, τους συγγενείς μας, τους φίλους μας, τους ανθρώπους γύρω μας, που και αγαπάμε και θέλουμε όταν έχει περάσει όλο αυτό που ζούμε, να τους σφίξουμε στην αγκαλιά μας και να τους φιλήσουμε αλλά χωρίς κανένα φόβο πια!

Είναι Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 και ίσως δεν μπορώ να προβλέψω πότε όλο αυτό που μας συμβαίνει θα τελειώσει, όμως θα είμαστε όλοι μαζί ξανά στις δουλειές μας και τις κοινωνικές μας δραστηριότητες μαζί με τους φίλους μας και τους δικούς μας ανθρώπους, αν και εφόσον σοβαρά τηρήσουμε τις οδηγίες των ειδικών και δεν κάνει ο καθένας του κεφαλιού του!

Αν #ΜένουμεΣπίτι δεν κολλάμε και δεν διασπείρουμε τον ιό με αποτέλεσμα να μπορούμε να προστατεύσουμε καλύτερα τις ευπαθείς ομάδες αλλά ακόμη και τους εαυτούς μας, μειώνοντας την εξάπλωση.

Και επομένως στο τέλος αυτής της δοκιμασίας να έχουμε λιγότερες ανθρώπινες απώλειες…και αυτό είναι κάτι που μπορεί να προβλεφθεί!

Υπομονή & Καλό Σαββατοκύριακο