«Θρίλερ» στην Κίναρο: Αγνοείται η μοναδική κάτοικος του νησιού

αγνοείται

Έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της κυρά-Ρηνιώς. Δεν έχει δώσει σημεία ζωής από την Κυριακή.

«Μην πάει το μυαλό μας στο κακό» δήλωσε ο υφυπουργός Άμυνας που ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τη συνάντησε – «Φοβάμαι πως, αν κλείσω τα μάτια μου, το νησί θα το πάρουν οι Τούρκοι» είχε δηλώσει παλαιότερα

Ένα «θρίλερ» εκτυλίσσεται στην Κίναρο εδώ και τρεις μέρες, καθώς αγνοείται η μοναδική κάτοικος του νησιού, η κυρά Ρηνιώ Κατσοτούρχη.

Για τον εντοπισμό της έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση, ενώ ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού πέταξε πάνω από το νησί χωρίς αποτέλεσμα.

Σήμερα, θα σταλεί Super Puma, με το οποίο θα μεταφερθούν και δυνάμεις για να αποβιβαστούν στο νησί και να ψάξουν, ωστόσο προς το παρόν αυτό έχει καταστεί αδύνατον λόγω των ισχυρών ανέμων στο Αιγαίο. Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, ο οποίος είχε επισκεφτεί την Κίναρο στις 28 Δεκεμβρίου δήλωσε: «Μην πάει το μυαλό μας στο κακό. Μόλις φτιάξει ο καιρός, θα προσεγγίσουμε το νησί, είτε με ελικόπτερο είτε με πλωτό. Προς το παρόν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν» δήλωσε σημειώνοντας ότι το πιο πιθανό είναι να υπάρχει κάποια βλάβη στην τηλεφωνική σύνδεση λόγω κακοκαιρίας και ότι ο ίδιος είχε βρει την κ. Κατσοτούρχη σε εξαιρετική κατάσταση όταν την επισκέφτηκε.


Πηγή