Ρατσιστικό παραλήρημα Αδ.Γεωργιάδη, ενώ πνίγονταν άνθρωποι στους Παξούς

γεωργιάδης

Την ακροδεξιά ιδεολογική του ταυτότητα πρόβαλε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, με άθλιες ρατσιστικές δηλώσεις στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, αμέσως μετά την ενημέρωση ότι πρόσφυγες είχαν πνιγεί στα ανοιχτά των Παξών.

«Σκεφτείτε πόσο καλά προετοιμασμένοι είναι, που γνώριζαν ότι λειτουργεί και το 112 και πήραν τηλέφωνο. Έχουμε πέσει θύματα ομαδικής προσπάθειας αλλοίωσης της χώρας αλλά θα το αντιμετωπίσει η κυβέρνηση!», σχολίασε ο ακροδεξιός υπουργός, επιδεικνύοντας και επικίνδυνη για μέλος κυβέρνησης άγνοια ότι ο αριθμός 112 είναι διεθνής και ασφαλώς φροντίζει να τον μάθει καθένας που ξέρει ότι μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με σοβαρό κίνδυνο.

Μιλώντας για “ομαδική προσπάθεια αλλοίωσης της χώρας”, ο υμνητής της Χούντας και επιστήθιος φίλος του Στυλιανού Παττακού, έκανε σαφές ότι υιοθετεί την προπαγάνδα της Λεπέν, του Σαλβίνι, αλλά και της Χρυσής Αυγής, κατά των προσφύγων.

Ίσως για να πουλήσει πατριωτισμό σε ανθρώπους που νομίζοντας ότι η χώρα αλλοιώνεται από τους ξεριζωμένους τους οποίους εγκλωβίζουν εδώ οι συμφωνίες με την Ε.Ε., αποφεύγουν να δουν τους τεράστιους εθνικούς κινδύνους από την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας σε ξένα κέντρα, όπως η ίδια η Ε.Ε., οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.


Πηγή