ΟΜΕ-ΟΤΕ: “Ψέματα… Απειλές… Εκβιασμοί… Φτάνει πια!” – Κάλεσμα στους Εργαζόμενους

Αθήνα, 17/12/2019

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ψέματα… Απειλές… Εκβιασμοί…

Φτάνει πια!!!

Τρομοκρατημένη η Διοίκηση, από την ανταπόκριση των εργαζομένων να συμμετάσχουν στις απεργιακές και τις άλλες κινητοποιήσεις που εξαγγέλθηκαν από την ΟΜΕ-ΟΤΕ, έχει εξαπολύσει ενορχηστρωμένο πόλεμο. Με πληρωμένα δημοσιεύματα (πηγή ΟΤΕ), με μόνιμα παπαγαλάκια αλλά και τα γνωστά υπηρεσιακά στελέχη τους, με χυδαίες απειλές και εκφοβισμό προσπαθούν να διασπάσουν τον αγώνα μας. Τελευταίο παράδειγμα στο ΤΤΛΠ Χαλανδρίου.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να μην υποκύψουν σε κανένα εκβιασμό ή απειλή και να μας καταγγέλλουν κάθε πράξη αυθαιρεσίας με ονοματεπώνυμο.

Ο αγώνας μας είναι αγώνας για την εργασιακή μας επιβίωση και τις ζωές μας!

Ο δικός τους αγώνας είναι αγώνας των παχυλών αμοιβών, των μπόνους και των προνομίων.

Δίνουμε τη μάχη όλοι μαζί για ένα καλύτερο μέλλον.

Το οφείλουμε στις νέες γενιές, στις οικογένειές μας, στα παιδιά μας.

Το οφείλουμε και σε όλους αυτούς τους εργαζόμενους που δεκαετίες τώρα έχτισαν τον Μεγάλο ΟΤΕ και που σήμερα βλέπουν το δημιούργημα τους να χάνεται.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν ενεργά στις απεργιακές κινητοποιήσεις και να δηλώσουν στην Ομοσπονδία ([email protected]) σε ποια από τις κατά τόπους επιτροπές αγώνα θα συμμετάσχουν.

Oι εργαζόμενοι παίρνουν τον αγώνα στα χέρια τους.

Κανένα κτίριο και καμία υπηρεσία δεν πρέπει να μείνει ανοιχτή.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

 



 

Αριθμ. Πρωτ. 5967 Αθήνα, 17/12/2019

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΤΕ

 

Η ΟΜΕ-ΟΤΕ σας καλεί σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 19/12/2019 στις 11:00 π.μ. στα γραφεία μας (Δεριγνύ 25, Αθήνα) με θέμα: Υπογραφή Σ.Σ.Ε. και απολύσεις στον ΟΤΕ.

Το Δ.Σ έχει ήδη προκηρύξει απεργιακές κινητοποιήσεις από τις 21/12/2019.

Στη συνέντευξη θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά στοιχεία για την απασχόληση, τα κέρδη του Ομίλου, τους μισθούς των εργαζομένων και πώς όλα αυτά επηρεάζουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση των πελατών.

Με εκτίμηση,