Διαψεύδεται με έγγραφα το τετ α τετ Λοβέρδου – Φρουζή

Της Ναντίν Χαρδαλιά

Στην κατάρριψη των φερόμενων ισχυρισμών της Μαρίας Μαραγγέλη, περί συνάντησης του Ανδρέα Λοβέρδου με τον Κωνσταντίνο Φρουζή το 2011 και μάλιστα με έγγραφα ντοκουμέντα, προχώρησε κατά πληροφορίες ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και μέλος της Προανακριτικής, Δημήτρης Μπιάγκης.

Συγκεκριμένα απέναντι στη δήλωση της πρώην γραμματέως περί ραντεβού των δύο ανδρών στις 6 Σεπτεμβρίου 2011, ο κ. Μπιάγκης κατέθεσε κατά πληροφορίες στην επιτροπή αντίγραφο, από την δικογραφία, των ημερολογίων του κ. Φρουζή, τα οποία κρατούσε η ίδια η Μαραγγέλη και σύμφωνα με το οποίο το τετ α τετ δεν έγινε ποτέ καθώς ο πρώην υπουργός εμφανίζεται να μην απάντησε ποτέ στο αίτημα του υψηλόβαθμου στελέχους της Novartis.

Το ημερολόγιο αναφέρει στις 6/9/2011 «ζητήθηκε ραντεβού, περιμένουμε να μας ειδοποιήσουν», ενώ αντίγραφο από τα e-mail του κ. Φρουζή, που βρέθηκαν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή που είχε στα γραφεία της εταιρίας και κατέθεσε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, στις 11/10/2011 αναφέρει ότι: «ο Αρνουτ θέλει όταν θα κλείσουμε το ραντεβού με τον Λοβερδο να είναι μαζί σας».

Τέλος στις 9 Νοεμβρίου 2011, δηλαδή δυο μήνες μετά, το ημερολόγιο του κ. Φρουζή σε ό,τι αφορά το ραντεβού με τον κ. Λοβέρδο αναγράφει «No news yet».

Άρα όπως επισήμανε ο κ. Μπιάγκης το ραντεβού για το οποίο μίλησε η μάρτυρας δεν έγινε ποτέ και βάσει των ημερολογίων και των e-mail του ίδιου του Κωνσταντίνου Φρουζή.

Κατόπιν της κατάθεσης των επίμαχων εγγράφων ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής κάλεσε εκ νέου την κ. Μαραγγέλη να απαντήσει κατά πόσο γνώριζε τελικά αν έγινε η επίμαχη συνάντηση.

"Όχι δεν γνωρίζω", φέρεται να κατέληξε η ίδια.