Γεννημένη νικητής: Έμβρυο τρολάρει μαμά και μαιευτήρες

έμβρυο

Οι περισσότεροι γιατροί μαιευτήρες δεν εκπλήσσονται με τίποτα, αφού τα μάτια τους έχουν δει πολλά. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, το υπερηχογράφημα ενός αγέννητου κοριτσιού τούς άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Συγκεκριμένα, στο υπερηχογράφημα, το έμβρυο φαίνεται να σχηματίζει με τα δάχτυλά της το σήμα της νίκης, λες και ήξερε ακόμη και πριν γεννηθεί το νόημα της ιδιαίτερης αυτής χειρονομίας.

Away to get fulla mocktails 🍹

Gepostet von Jemma Houston am Sonntag, 29. September 2019

«Στο πρώτο μου τεστ ήταν ανάποδα και κατά τη διάρκεια του υπερηχογραφήματος για να δούμε το φύλο της, είχε τα ποδαράκια της σταυρωμένα», είπε στη βρετανική Daily Mail, η μέλλουσα μανούλα από τη Σκωτία.

Paisley mum-to-be stunned after baby flicked V-sign at her in cheeky 4D ultrasound scanhttps://t.co/V5mfpiush7 pic.twitter.com/IBRNmpvDDd

— The Scottish Sun (@ScottishSun) October 30, 2019

​Η κόρη της ποτέ δεν «συνεργαζόταν» κατά τη διάρκεια των υπερηχογραφημάτων και πέρασαν τέσσερις επισκέψεις στο γιατρό, χωρίς αυτός να έχει κατορθώσει να βγάλει μια καλή φωτογραφία του μωρού.

«Θα είναι μια πραγματική ντίβα, ακριβώς όπως και η μαμά της. Θα πάρει το χαρακτήρα μου», δήλωσε περήφανη η Σκωτσέζα Τζέμα Χιούστον, που περιμένει πως και πως να έρθει στον κόσμο η κορούλα της.


Πηγή