Λοβέρδος στον ΣΚΑΪ: Οι φήμες περί δωροδοκίας είναι για γέλια

«Με την ποινική δίωξη τη δική μου, το πλημμέλημα της κατάχρησης εξουσίας έγινε κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας της κ. Τουλουπάκη, των δύο βοηθών της και του κ. Παπαγγελόπουλου αν αποδειχθεί ότι είχε σχέση.», δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος στην εκπομπή Ακραία Φαινόμενα στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Λοβέρδος μίλησε για την προανακριτική αλλά και το πώς ξεκίνησε η δίωξή του δηλώνοντας πως η ποινική δίωξη που του ασκήθηκε είναι στον αέρα. Σύμφωνα με τον ίδιο τα δύο πρόσωπα που υποτίθεται ότι τον πλησίασαν, του είναι εντελώς άγνωστα και το λένε και οι ίδιοι.

Ο ίδιος έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος της κ. Τουλουπάκη και των τριών εισαγγελέων για κατάχρηση εξουσίας σε βαθμό κακουργήματος.

Σχετικά με το πώς ξεκίνησε η υπόθεσή του ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι έχουν αρχειοθετήσει την υπόθεση μέσα από φήμες, τα στοιχεία δεν προέκυψαν από πουθενά διότι δεν υπήρχαν και κατηγορήθηκε ότι δωροδοκήθηκε από τον Φρουζή και τον Μανιαδάκη, τους οποίους δεν γνωρίζει προσωπικά.

Όπως μάλιστα είπε οι φήμες περί δωροδοκίας είναι για γέλια καθώς τον Φρουζή τον είχε συναντήσει για 20 δευτερόλεπτα όσο διήρκησε η χειραψία τους.

Πηγή: skai.gr