Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων: ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ… «ΜΑΙΜΟΥΔΙΖΟΥΝ»;;;

Ακόμα μία δικαστική δικαίωση του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων “Η Ένωση” στο Πρωτοδικείο Πατρών, στη διαμάχη του με τις δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ οι οποίες παράνομα διατηρούν τον έλεγχο του Εργατικού Κέντρου Πάτρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Με την 629/2019 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πατρών, απορρίφθηκε η προσφυγή σωματείων των δυνάμεων του Π.Α.ΜΕ και λοιπών «συνεργατών», για ακύρωση των εκλογών του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΩΣΗ». Το δικαστήριο αναγνώρισε όχι μόνο τη νομιμότητα της εκλογικής διαδικασίας, αλλά και τον παράνομο αποκλεισμό των αντιπροσώπων μας από τις εκλογές για την ανάδειξη Διοίκησης στο Εργατοΰπαλληλικό Κέντρο Πάτρας.

Πρόκειται για την 10η κατά σειρά απορριφθείσα προσφυγή αυτών των δυνάμεων σε βάρος του Συλλόγου μας, ο όποιος συνιστά το μεγαλύτερο εργατικό σωματείο της δύναμης του ΕΚΠ και ένα από τα μεγαλύτερα πανελλαδικά, με πάνω 1700 ψηφίσαντα μέλη και 17 εκλεγμένους αντιπροσώπους.

Θυμίζουμε σε όλη την εργατική τάξη τον σκαιότατο πόλεμο λάσπης που εδώ και 2,5 χρόνια έχουν εξαπολύσει αυτές οι δυνάμεις σε βάρος μας, μιλώντας για «μαϊμούδες», τραμπουκίζοντας και συκοφαντώντας ενεργές συνδικαλιστικές οργανώσεις με χιλιάδες μέλη. Επίσης θυμίζουμε τη δημόσια διαπόμπευση που έχει υποστεί ο πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, τον οποίο συκοφαντούν διαρκώς στο Πανελλήνιο ως «αρχηγό των μαϊμούδων».

Επί του παρόντος οι μόνες «καραμπινάτες μαϊμουδιές» και με τη βούλα της δικαιοσύνης, είναι οι εκλογές που διεξήχθησαν -δια αποκλεισμών και τραμπουκισμών- για την ανάδειξη διοίκησης στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας. Αυτή η διοίκηση έχει κριθεί παράνομη από τα δικαστήρια και κάθε πράξη, διοικητική και οικονομική, θα επισύρει στο άμεσο μέλλον αστικές και ποινικές ευθύνες στα φυσικά πρόσωπα. Όσο πιο γρήγορα συμμορφωθούν με τις δικαστικές αποφάσεις, τόσο καλύτερα για εκείνους. Μετά τα Αστικά Δικαστήρια, σειρά παίρνει και η Ποινική Δικαιοσύνη. Μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο επίκειται η εκδίκαση υποθέσεων ξυλοδαρμού, παρεμπόδισης εκλογικών διαδικασιών και μη συμμόρφωσης σε δικαστικές αποφάσεις, δεκάδων εμπλεκομένων στις βιαιότητες φυσικών προσώπων.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ