Κόντρα Κανέλλη – Μπογδάνου στο ΣΚΑΪ για τα στοιχεία του «καρατέκα» διαδηλωτή

Χαφιεδισμό και ρουφιανιλίκι απέδωσε στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο η Λιάνα Καννέλλη μιλώντας στο ΣΚΑΪ, μετά και την ανάρτηση στο Twitter των στοιχείων του διαδηλωτή του ΠΑΜΕ που φαίνεται σε φωτογραφία να ρίχνει κλωτσιά σε αστυνομικό από τον βουλευτή της ΝΔ.

Η βουλευτής του ΚΚΕ, διερωτήθηκε γιατί θα έπρεπε να είναι πιο αυτοσυγκρατημένος ο διαδηλωτής τη στιγμή που τα ματ επιτέθηκαν όπως είπε βιαιότατα στους συγκεντρωμένους και ενώ «έχουμε συναδέλφους μας που κουφάθηκαν και τυφλώθηκαν από το ξύλο που φάγανε».

To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video

«Αυτή είναι μια υπόθεση που δεν μπορεί να λυθεί ούτε με ρουφιανιλίκια, ούτε με διαρροές, ούτε με χαφιεδιλίκια… Εκμετάλλευση δι’ ίδιον όφελος ενός επεισοδίου που δεν σε αφορά. Μην με αναγκάσεις να τον κάνω περισσότερο διάσημο από όσο θέλει να γίνει», είπε η κ. Κανέλλη αναφερόμενη στον κ. Μπογδάνο.

Συνέχισε επισημαίνοντας τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ για το ΑΚΕΛ αλλά και για το ΚΚΕ και πρόσθεσε ότι δεν προχωρά παρά πέρα γιατί «δεν έχω καμιά διάθεση να αντιμετωπίσω ποτέ μου το τέρας σα να του μοιάζω».

«Αρκετή δημοσιότητα πήρε από μια κλωτσιά που δεν είχε το κουράγιο ο ίδιος να τη δώσει ποτέ στη ζωή του για λογαριασμό τρίτου. Γιατί η κλωτσιά που έδωσε ο νεαρός ήταν για λογαριασμό τρίτου υπερασπίστηκε ανθρώπους που τους επιτίθενται», είπε η κ. Κανέλλη.

Η παρέμβαση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Ο βουλευτής της ΝΔ, ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή του ΣΚΑΪ για να απαντήσει στις δηλώσεις της κ. Κανέλλη. Είπε ότι αναπαρήγαγε και δεν αποκάλυψε τα στοιχεία «ενός δράστη εγκληματικής ενέργειας» και κατηγόρησε την κ. Κανέλλη πως ιδεολογικοποιώντας την πολιτική διαφωνία, θέτει τους πολιτικούς της αντιπάλους, όπως εκείνον σε κίνδυνο.

To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video

«Τα “ρουφιάνος” και τα “χαφιές” και η ιδεολογικοποίηση ουσιαστικά της πολιτικής διαφωνίας είναι μέθοδοι που θέτουν τους πολιτικούς αντιπάλους, όπως εμένα σε κίνδυνο. Η κ. Κανέλλη, καλά θα κάνει να μάθει λίγο για το πως λειτουργεί ένας γενικότερος χώρος, ο οποίος την ακούει», τόνισε ο κ. Μπογδάνος.

Για τις δηλώσεις της βουλευτού του ΚΚΕ πως επιδιώκει τη δημοσιότητα, ο κ. Μπογδάνος απάντησε ότι «η χρεοκοπημένη πολιτική ιδεολογία της κ. Κανέλλη, ενδεχομένως σιγά – σιγά να μοιάζει και με την πολιτική της πορεία».

«Πόσους σταυρούς πήρε η κ. Κανέλλη στην Α’ Αθήνας; Πόσους πήρα εγώ; Ποιος έχει ανάγκη να στοχοποιεί για πολιτικούς λόγους; Κάνω ιδεολογικό αγώνα και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να το γυρνάει σε τέτοιου είδους ύβρεις», σημείωσε ο κ. Μπογδάνος.

Πηγή: skai.gr