Συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον δήμαρχο Ιωαννιτών

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στην Ήπειρο με τελευταίο σταθμό τον δήμο Ιωαννιτών.
Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκε στο δημοτικό μέγαρο, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, με τον οποίο είχαν συνάντηση 45 λεπτών, κατά την οποία συζήτησαν ζητήματα που αφορούν την περιοχή.
Μετά τη συνάντηση, ο πρωθυπουργός δήλωσε προς τους δημοσιογράφους ότι είχε μια εξαιρετική ενημέρωση, ότι μαζί με το κλιμάκιο των υπουργών που τον συνόδεψε στην περιοδεία του είναι γνώστες των προβλημάτων, και υπογράμμισε «ότι προσβλέπει σε μία τακτική και ουσιαστική συνεργασία».
Παράλληλα, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Ελισάφ, εξέφρασε την ικανοποίησή του διότι ο δήμαρχος, κατά τη συνομιλία τους, αναγνώρισε τις παρεμβάσεις από την κυβέρνηση καθώς, όπως μετέφερε ο πρωθυπουργός, διευκολύνουν την κυβερνησιμότητα των δήμων και απαλύνουν τα προβλήματα.
Ο κ. Μητσοτάκης θύμισε ότι ξεκίνησε την προεκλογική του περιοδεία από την Ήπειρο, και δήλωσε ότι τιμά την προεκλογική του δέσμευση για επαφές με την Περιφέρεια, ενώ υπογράμμισε ότι πρόθεσή του είναι, μία φορά τον μήνα κατ' ελάχιστον, να περιοδεύει στην ελληνική Περιφέρεια.


Πηγή