Στυγνοί δολοφόνοι: Εκτελούν εν ψυχρώ Παλαιστίνια

παλαιστίνια

Το δίκτυο Al Jazeera έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο το οποίο πρέπει να δούμε. Οι εικόνες είναι σκληρές, σίγουρα όμως όχι τόσο σκληρές όσο οι πράξεις των δολοφόνων των ισραηλινών δυνάμεων καταστολής.

A Palestinian woman was shot and killed by Israeli forces at a checkpoint. pic.twitter.com/HJqyl7KXs4

— AJ+ (@ajplus) September 19, 2019

Η Παλαιστίνια που είδατε στο βίντεο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του aljazeera.com, προσέγγισε σημείο ελέγχου μεταξύ κατεχόμενης Δυτικής Όχθης και της ανατολικής Ιερουσαλήμ. Η Παλαιστίνια πυροβολήθηκε από τους ισραηλινούς ένστολους και δεν της προσφέρθηκε καμία ιατρική βοήθεια. Λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή ανάμεσα στη Δυτική Όχθη και την ανατολική Ιερουσαλήμ. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, καταγράφει το Al Jazeera, η γυναίκα έχανε για ώρα αίμα πεσμένη στο οδόστρωμα. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Ιερουσαλήμ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ισραηλινής αστυνομίας Μ. Ρόζενφελντ η γυναίκα προσέγγισε τις δυνάμεις «ασφαλείας» και δεν υπάκουσε στις διαταγές τους να σταματήσει. Σύμφωνα με τον Ρόζενφελτ έβγαλε ένα μαχαίρι εναντίον τους, πριν «πυροβοληθεί στο πόδι». Η ισραηλινή αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία ενός μαχαιριού με κίτρινη λαβή και ισχυρίζεται ότι το είχε στην κατοχή της η Παλαιστίνια. Ως συνήθως οι συνθήκες του περιστατικού «εξετάζονται».

Ερώτημα: Εάν αυτό που είδαμε στο βίντεο δεν είναι εν ψυχρώ δολοφονία, τότε τι είναι;

*Πηγή: imerodromos.gr


Πηγή