Προεκλογικές περιοδείες Λαϊκής Ενότητας Α΄ Θεσσαλονίκης

περιοδείες

ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΗ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩ-ΠΑΝΩ

Συνεχίζοντας τις προεκλογικές εξορμήσεις, υποψήφιοι και μέλη της Λαϊκής Ενότητας Α΄ Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκαν σήμερα και μοίρασαν προεκλογικό υλικό στους εργαζόμενους της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, στο ΕΦΚΑ Αριστοτέλους, ΕΦΚΑ πρ. ΤΕΒΕ Δυτ. Τομέα, στη Λαϊκή Τούμπας κτλ.

Αύριο, Πέμπτη 4/7, θα επισκεφθούν εργασιακούς χώρους στο κέντρο της πόλης, όπως στο Δήμο Θεσσαλονίκης, στην ΕΥΑΘ, στη ΔΕΔΔΗΕ Εθν. Αμύνης, καθώς και τις λαϊκές Καλαμαριάς και Αγ. Δημητρίου.

Στόχος είναι να συνομιλήσουν με όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας, επιχειρώντας να εξηγήσουν ότι, παρά την ωραιοποιημένη εικόνα που επιχειρούν να δημιουργήσουν Τσίπρας και Μητσοτάκης, και τα επόμενα χρόνια, οι μνημονιακοί νόμοι θα «βασιλεύουν» και θα συνθλίβουν τα χαμηλά λαϊκά στρώματα. Γι αυτό, βασικό διακύβευμα αυτών των εκλογών, είναι το αν θα ενισχυθούν πολιτικές δυνάμεις που θα μπορούν να συμβάλλουν στην οργάνωση κοινωνικής και πολιτικής αντιπολίτευσης και, παράλληλα, αν θα μπορέσει να διατηρηθεί υπαρκτή στην πολιτική σκηνή, η πρόταση μιας συνολικά διαφορετικής πολιτικής, εναλλακτικής, ριζοσπαστικής, που μπορεί να εφαρμοσθεί σήμερα, και όχι σε ένα απροσδιόριστο μέλλον της «λαϊκής εξουσίας».

Αυτή η εναλλακτική πρόταση, ενοχλεί τις συστημικές, μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις, και προφανώς και τη Χ.Α., την οποία καταγγέλλει η Λαϊκή Ενότητα ότι, για πολλοστή φορά, καταστρέφει το πανό που αναρτά η Λαϊκή Ενότητα στο Δήμο Π. Μελά, όπως φαίνεται κι από τις συνημμένες φωτό.

Στις 7 Ιούλη αλλά και μετά, επιμένουμε να διεκδικούμε έναν άλλο δρόμο από τη σημερινή πραγματικότητα, ένα δρόμο ρήξης με τα μνημόνια και το χρέος, ρήξης με την διαρκή λιτότητα του ευρώ και της ΕΕ. Στις 7 Ιούλη έχουμε επιλογή, τη Λαϊκή Ενότητα, για να κρατήσουμε ζωντανή τη σπίθα της αντίστασης και της ανατροπής.


Πηγή